AdSense Publisher Toolbar – banii sunt in bara de aplicatii

Nu am sa va spun cum sa va imbogatiti pentru ca pur si simplu nu imi sta in caracter sa promit ceva fara sa am o baza sigura. Singura cale de a face bani e prin munca si munca multa indiferent de domeniul in care te pricepi cel mai bine.

A scrie din cand in cand cate un articol pe blogul propriu sau cate 10 pe fiecare zi si aia e tot o munca atata timp cat  articolul iti apartine cel putin 90%- 95%.

Daca si tu scrii pe blogul propriu si ca sa iti monetizezi traficul ai implementat adsense, atunci mai mult ca sigur ca cel putin odata pe saptaman mai treci si prin contul de adsense sa vezi ce incasari ai, unde stai bine si ce ar mai trebui sa mai imbunatatesti ca traficul sa iti aduca un profit cat mai bun.

De multe ori intratul in contul de adsense necesita foarte mult timp, fapt pentru care si cei de la google s-au gandit si au scos o aplicatie de care in momentul de fata chiar nu ma mai pot despartii.

Aceasta aplicatie se numeste AdSense Publisher Toolbar si deocamdata este valabila doar pentru Google Chrome.

Adsense Publisher Toolbar

Adsense Publisher Toolbar

Aplicatia AdSense Publisher Toolbar este destul de simplu de folosit dupa ce o instalati deoarece odata descarcata, instalata si autentificat in ea cu contul de adsense totul devine floare la ureche in vizualizarea statisticilor zilnice.

Daca iti este teama de faptul ca nu ai sa te poti loga pe alte conturi de gmail sau chiar adsense fara sa te scoata din aplicatie atunci sa stiti ca cei de la Google s-au gandit si la acest aspect, fapt pentru care aplicatia nu va fi afectata de cookie-urile care sunt deja sau vor fi in browser.

Download AdSense Publisher Toolbar

 

 1. Mihai Valentin says:

  de ce nu-ti faci printscreen la adsensul tau ? ai pus alt adsense sa te dai mare dar mai mult ca sigur ca ala nu-i adsense-ul tau. Mai cruce de aur it tre la gat si esti un veritabil cocalar 🙂

 2. TutorialePc says:

  1 aici nu e vb de ce am, ce fac sau cum fac tocmai de aia nu e nevoie de un anumit cont de adsense si in plus in Romania sti in ce moneda plateste adsense-ul? iti spun eu … nu stii asa ca stai jos 4
  2 daca ai avea o varsta mai mare decat aia de pustan care habar nu are nici pe lume traieste ai gandii inainte sa scrii
  3 mai citeste odata punctul 2 si mai dute pe la scoala (mancatul de litere se intelege insa gramatica ta lasa de dorit “mai cruce de aur”)

 3. George says:

  Salutare tuturor 🙂
  Dupa instalarea aplicatiei, pe site unde am adsense imi apare o mica fereastra pop-up imi care mi se spune ca pot activa 5 adv din setarile contului.
  Problema este ca nu stiu cum sa fac asta, nu gasesc nimic in cont despre chestia asta.
  Aveti idee despre ce este vorba?

 4. TutorialePc says:

  Da.
  Dute pe site-ul tau apoi apesi pe icoana de la adsense publisher toolbar si jos ai sa vezi ca ai o casuta pe care o poti bifa:
  Show ad overlays on desene-in-romana.blogspot.com
  Daca ai sa o bifezi o sa poti vedea veniturile pe fiecare banner in parte pe zi pe ultimele 7 zile si pe luna curenta.

 5. Attu says:

  Pot pune adsense si pe un blog wordpress ?

 6. bojecu constantin says:

  salut ma numesc bojescu constantin as dori sa folosesc si eu adsense dar mai pe romaneste nu prea le am cu internetul dar daca ai avea timp si buna placere sunt dispus sa ascut tot ce imi zici si cum sa fac pas cu pas van_costa_18@yahoo.com multumesc astept raspuns

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and