Allview P6 Quad – un super telefon

Stiu ca nu am mai scris de mult, dar avand in vedere ca m-am decis sa reiau activitatea pe site, astazi am ales sa va prezint unul din telefoanele pe care eu unul mi l-as achizitiona.

Allview P6 Quad

Este un telefon din categoria celor care vin echipate cu dual sim foarte practice pentru cei cu 2 sau 3 telefoane si face parte din categoria smartphone-urilor, fiind echipat cu Android 4.1.2 Jelly Bean.

P6 quad-ul vine cu un display luminos HD Super Amoled de 4,65 inch si 320 dpi. Nici la camera video nu sta rau fiind echipat cu modelul OV8830  de 8MP, insa ce mi s-a parut foarte interesant la acest smartphone este ca are cateva functii destul de utile. Una dintre ele ar fi ” Fotografiere continua ” ce nu permite pierderea nici unui moment datorita rafalei de pana la 99 de fotografii.

Avand in vedere ca telefonul vine cu un procesor bazat pe arhitectura Cortex A7 realizat in tehnologia de 28nm  smartphone-ul P6 quad are capacitatea bateriei de pana la 400 de min in convorbire si 260 de ore in stand by.

Detaliile tehnice despre Allview P6 quad le puteti gasii pe site-ul producatorului aici. Pretul de achizitie al telefonului este de 1499 RON.

Pentru o si mai buna impresie asupra telefonului, mai jos aveti un mic review:

 

  1. […] fel ca si la telefonul precedent, P5 Qmax vine cu o camera video de 8 MP model OV8830 ce poate oferii functii ca HDR, Time lapse, […]

  2. Alina says:

    Deci acest telefon pur si simplu minunat. Nu e samsung si nu e iphone dar totusi se misca deosebit de bine il are fratele meu,.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and