Avast Internet Security 6 – Licenta gratuita 9 luni

Avast Antivirus

Nu de mult eram fan AVG, insa de vreo 2 ani si ceva am devenit fan Avast si asta pentru ca AVG-ul de la versiunea 7.5 in sus a inceput sa devina foarte prost in ceea ce priveste grija pentru resursele utilizate.

Cei drept nici Avast-ul nu pot spune ca nu ingreuneaza calculatorul, insa nu ca rivalul sau gratuit – AVG free edition.

In principiu pentru un utilizator casnic care intra pe mess mai scrie cate ceva pe la calculator si nu intreprinde diverse actiuni bancare sau mai stiu eu ce foarte important pe calculator, recomand folosirea unui antivirus gratuit ca Avast 6 free edition.

Insa cand vine vorba de persoane care au o activitate strans legata de comertul electronic sau firme care in urma compromiterii sistemelor de calcul poate duce la pierderi financiare, atunci este necesar ca administratorul sa isi intrepte atentia spre o alternativa cu plata.

De ce sa cumperi un antivirus

Sincer nu indemn pe nimeni sa cumpere unul, ba din contra daca exista ceva care ofera o protectie cat de cat buna (nu cautati 100% ca nu exista asa ceva) si este gratuit precum Avast free edition, atunci nu isi are rostul investitia, doar asa cum am zis daca te afli in situatia de mai sus.

Ce aduce nou Avast Internet Security 6

Fata de Avast free edition – Avast Internet Security 6 este ceva mai avansat venind cu ceva protectii in plus. Una dintre ele care imi place foarte mult este SafeZone.

Ce reprezinta Safezone in Avast Internet Security 6

Safezone nu este nimic altceva decat o varianta modificata de Google Chrome fara nici un fel de plugin sau extensie instalata intr-un desktop complet virtualizat. Acest mod de lucru este unul special deoarece nu permite virusilor sau keyloggerelor sa intercepteze tranzactiile si platile facute online.

In cazul inca instalati diverse plugin-uri sau doriti sa resetati acest mod safezone pentru a sterge orice urma din el nu trebuie sa faceti altceva decat sa apasati butonul reset safezone din dreapta jos.

Avast internet security 6 - Safezone

Avast internet security 6 – Safezone

Avast Internet Security 6 – Firewall

Pe langa optiunile standard gen:

  • File System Shield
  • Mail Shield
  • Web Shield
  • P2P Shield
  • IM Shield
  • Network Shield
  • Script Shield
  • Behavior Shield

din Avast free edition – Avast Internet Security 6 vine cu un Firewall foarte intuitiv si usor de folosit.

Avast internet security 6 - Firewall

Avast internet security 6 – Firewall

Avast pentru a instala acest firewall integreaza un filtru de retea numit Avast! Firewall NDIS filter driver. Aveti grija sa nu il dezinstalati din proprietatile placii de retea, altfel firewall ul o sa inceteze sa mai functioneze corect.

avast firewall ndis filter driver

avast firewall ndis filter driver

Ca si mod de folosire acesta este configurat in asa fel incat isi are grija singur de tot ce intra si iese din calculatorul vostru. O parte buna sau care mi se pare mie interesanta este faptul ca ne poate afisa porturile de comunicare ale diverselor aplicatii deschise in timp real.

Avast internet security 6 - Firewall port settings

Avast internet security 6 – Firewall port settings

Asa cum ziceam in titlul acestui articol, astazi v-am pregatit o licenta de Avast Internet Security 6 total gratuit data de catre website-ul my-avast.de.

Pentru a beneficia de aceasta licenta Avast Internet Security 6 nu trebuie altceva sa faceti decat sa dati click pe link-ul de mai jos si sa va introduce-ti numele si adresa de email.

Descarca licenta gratuit Avast Internet Security 6 

Descarcati Avast Internet Security 6 de aici, iar la instalarea acestuia, pentru activare folositi licenta valabila pana in luna Aprilie 2012 primita pe email.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and