Bitdefender Antivirus 2010 gratuit un an de zile

Da, ati citit bine, dar din pacate aceasta oferta este garantata doar azi. In momentul cand scriu acest articol nu mai sunt decat 21 de ore, iar data si ora este 15:45 deci oferta s-ar termina maine undeva in jurul orei 12.

Aceasta promotie este oferita de catre site-ul: http://v3.co.uk/

Descarca Bitdefender Antivirus 2010 valabil 1 an de zile - Licenta gratuita

Descarca Bitdefender Antivirus 2010 valabil 1 an de zile - Licenta gratuita

Pentru a putea beneficia de aceasta o licenta gratuita a lui Bitdefender Antivirus 2010 trebuie sa accesati acest link: http://www.bitdefender.co.uk/site/Promotions/free24hours/ unde v-a trebui sa completati un formular cu numele si adresa voastra de email.

Dupa ce ati primit email-ul de la Bitdefender cu serialul, Antivirusul Bitdefender 2010 il puteti descarca direct accesand urmatorul link: http://www.bitdefender.ro/download/antivirus.html.

Pentru cei care vor sa obtina mai multe seriale valabile un an de zile, repetarea inregistrarii nu se poate face decat cu o adresa de email diferita de cele folosite pana in momentul de fata.

Cu ajutorul acestei licente oferite gratuit de Bitdefender, aveti posibilitatea si upgradarii produsului la urmatoarea versiune Bitdefender Antivirus 2011.

  1. Descarca programe says:

    Este un produs romanesc, dar nu-mi place ca imi consuma toata memoria RAM

  2. Bitdefender says:

    vorbim de antivirus sau de pseudoantivirusi…..de gartner ati auzit?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and