Boti pentru retelele sociale Myspace – Facebook de vanzare

Era de astept ca o data cu cresterea in popularitate a unor site-uri precum Facebook , Hi5, MySpace, MyYearBook, YouTube, Tuenti, Friendster, Gmail şi Yahoo, dar in general a site-urilor de retele sociale sa apara si baietii rai ce le intampina cu bratele deschise gata sa atraga utilizatorii in plasa.

Panda Security avertizeaza ca a descoperit un site specializat in vanzarea de boti special creati pentru acestea.

Pentru cei care nu stiu, un bot reprezinta un program special creat pentru automatizarea anumitor sarcini. Sarcinile pot fi dintre cele mai inventive posibil si anume: inregistrarea pe site-urile amintite sau orice alt web-site, trimiterea de comentarii, adaugarea de prieteni in retelele sociale ori trimiterea de mesaje spam fie ele prin email sau messenger, etc.

Pe toate aceste site-uri: allbots.info, jetbots.com, myspacebots.net fiecare asa zis bot poate fi cumparat separat sau la pachet…. tot find criza, oferta fiind una destul de profitabila pentru programatorii acestora – 4500$ tot pachetul de boti.

Nu cumparati acesti boti pentru retelele sociale

Oricat de tentant ar suna aceste oferte sper sa nu fiti atat de naivi sa cumparati asa ceva, chiar daca plata se face prin metode securizate de plata   hxxps://secure.plimus.com/jsp/buynow.jsp, aceste site-uri pot fi pur si simplu doar niste scam pages (pagini care sa va ademeneasca prin oferte false).

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and