Cautare instantanee prin Google Search

Intr-o zi am sa ma las batut. Chiar nu se mai poate asa ceva oemenii astia de la Google chiar muncesc in continuu, iar eu nu pot sa tin pasul cu ei. Nici nu termina bine o treaba ca imediat scot o noua facilitate pentru orice ar avea ei online. Se vede ca incearca cat mai mult sa dezvolte o sumedenie de facilitati web pentru ca viitorul lor sistem de operare Google Chrome OS sa aiba prindere la public.

Probabil ca toti ati vazut ca la cautare avem completare automata, dar de data aceasta pe google.com avem chiar cautare instantanee. Rezultatele pur si simplu curg in timp ce tu iti scrii cautarea fara a apasa macar o tasta.

Deoarece facilitatea inca nu este disponibila pe google.ro si cum toti locuitorii romaniei sunt redirectionati pe baza Ip-ului in google.ro va trebui ca atunci cand intrati pe google sa dati click pe “Google.com in English” pentru a beneficia de aceasta facilitate.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and