Ce browser sa folosesc Chrome sau Mozila Firefox

google-chrome-helps-mozilla-firefoxPun pariu ca cel putin o daca te-ai enervat la culme din cauza internetului, ba ca ti-a merge greu, sa blocat sau tocmai cand cautai ceva important si urgent pe net te-ai trezit cu ditamai erroarea de care nu mai scapai si nu mai puteai sa faci nimic pe net ei bine cred ca ar trebui sa schimbi browserul.

Cu ce, care e mai bun ai zice? pai aici depinde doar de tine si sa stii ce vrei sa faci cu acel browser.  

Din multitudinea de browsere care sunt pe net Google Chrome si Mozila FireFox mi se par cele mai interesate, dar preferatul meu ramane Chrome-ul pentru simplul motiv ca se incarca mult mai repede decat toate celelalte browsere iar cu aceasta ocazie am sa va fac si o mica prezentare.

In primul rand Google Chrome-ul nu are addon-uri sau extensii gen toolbaruri ce ma enerveaza la culme si in plus ingreuneaza vizualizarea paginilor de internet si pornirea browser-ului.

In al doilea rand Chrome-ul confera o foarte buna protectie impotriva anumitor amenintari (virusi, bug-uri, exploit-uri) ce sunt pe net si la care Internet Explorerul este expus cel mai mult.

In al treilea rand, este viteza de care da dovada acest browser atunci cand accesati internetul si simplitatea lui in folosinta.

  1. […] ceva timp in urma va prezentam Google Chrome si v-am spus ca mie unul mi se pare destul de simplu de utilizat si destul de rapid. Ei bine […]

  2. Vladix says:

    Mozilla e cel mai bun. Eu folosesc de 3 ani mozilla si sunt super multumit, mai ales ca acum exista 76235489058523574239078521 de addon uri pentru el, skinuri si toate prostiile. Vreau o parere despre Mozilla 4 deoarece nu l-am testat si mi-e si frica cu versiunile astea beta.

  3. Denis Gino says:

    Eu folosesc Opera, chiar daca are anumite disfunctionalitati pe anumite site-uri dar consuma foarte putin din rami, nu merge sacadat, se incarca foarte repede deci e real time fata de cum imi merge mie mozilla(imi blocheaza pc-ul) sau stiu eu … safari sau chrome 🙂 in + opera are multe functionalitati precum “Gestionarul de parole(Ctrl+Enter)”

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and