Ce este Google Buzz si la ce foloseste

Probabil ca pana acum toti ati aflat de noul serviciu de socializare sau Google Buzz ce vrea sa puna la pamant serviciul Twetter.

Ei bine avand in vedere ca seamana foarte mult cu acesta si are si ceva facilitati din Facebook permitand atasarea de poze in respetivele fraze pe care le poti posta pentru ca altii sa le citeasca, Google Buzz nu vine cu mai nimic nou.

La ce foloseste Google Buzz

Eu unul insa i-am gasit o intrebuintare mai aparte fata de cea pentru care a fost creat.

De ceva vreme am ajuns sa imi notez anumite lucruri intr-un fisier text direct pe Desktop pentru a-mi fi la indemana si de fiecare data cand am nevoie de un numar de telefon sau vreun link care l-am notat acolo, deschid fisierul dau un CTRL+F caut si gata. Problema este ca de fiecare data cand reinstalam sistemul de operare (asta pana a trece la Windows 7) mai uitam sa mai copiez si acel fisier si normal ca pierdeam tot ce imi notam.

Ei bine Google Buzz pentru mine nu reprezinta decat acel fisier text de care va spunem mai devreme. Daca si voi credeti ca il puteti folosi pentru asa ceva atunci v-a trebui sa aveti grija cand si ce postati pentru ca in mod implicit Google Buzz face aceste “idei – notatii” publice ceea ce inseamna ca toata lumea va putea acces.

Cum creezi un grup in Google Buzz


Pentru a avea aceste notatii doar pentru voi atunci va trebui sa creati un grup doar cu adresa voastra de gmail:

 • click pe casuta de text si apoi mergeti pe Post to other groups
 • click pe Create a new group


 • dati un nume grupului (ex. in cazul meu l-am denumit “Eu“) si apoi adaugati adresa voastra de email

Asta e tot, numai sa tineti minte ca atunci cand creati o nota doar pentru voi va trebui sa selectati butonul Privat si grupul tocmai creat “Eu“.

 1. Google Buzz deja si-a atins obstescul sfarsit. Cei de la Google au anuntat ca acum vor inchide proiectele mai “putin reusite” pentru a se concentra pe cele cu un potential mai mare, si in principal Google Plus ce trebuie sa ia “macu” competitorului actual Facebook.

 2. Ah si mai multe detalii despre inchiderea Google Buzz: http://www.vectorash.ro/google-buzz-is-being-shut-down/

 3. TutorialePc says:

  O intrebare poate putin deplasa … de ce ti-ai luat domeniu .ro daca scrii in engleza pe el?

 4. Initial a fost blog complet personal, insa reteaua mea de prieteni s-a extins international. Un numar mare de cititori sunt prieteni ai mei din Brazilia..  

 5. TutorialePc says:

  Da asa ca o intrebare mai mult de curiozitate.
  Cum ti se par vizitatorii straini fata de cei din romania … sunt mai oameni ca noi?

 6. Since sa spun nu am vazut mare diferenta. Evident ma refer la ce trece de spam 🙂 
  Persoanele interesate de aceste subiecte vin si cu o educatie ridicata fata de alte genuri de cititori, ma refer monden sau politica 🙂  

  Pana acum nu am avut “nemultumiti”  sa le zic asa de nici o natie 🙂

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and