Ce inseamna o companie de IT?

Asa cum spuneam si in titlul acestui articol, dupa ce am vizionat aici acest articol am vrut si eu sa fac un subiect despre acest lucru, dar nu de dragul a fi in top cu “moda”, ci doar pentru faptul ca anumite lucruri pe care le vad, le-as traii si eu pentru ca imi plac.

Ei bine in acest filmulet este vorba in general de IT, dar asa cum se stie imaginatia omeneasca este mult mai mare si mai vasta decat orice filmulet de pe YouTube, deoarece se poate adapta in functie de fiecare ce lucreaza sau ce face in particular.

Ca o impresie profunda ce mi-a ramas intiparita foarte tare este faptul ca, atunci cand ai o firma indiferent de natura sau domeniul acesteia, macar o data intr-o luna e bine sa iti lasi angajatii sa faca ce vor ei pentru firma. Sa vina cu o idee care sa poata sa ii aduca atat celui care o are cat si celui care detine compania un profit si in  acelasi timp o satisfactie morala.

Ce bine ar fi daca la noi toti ar fi asa nu?

Daca nu ai avea o idee mareata si nu ar fi una dintre cele mai bune, tot s-ar gasii cineva care mai apoi sa poata sa iti dezvolte  ideea si sa o puna in practica.

Cred ca ajunge cu atata vorbarie si ar trebui mai bine sa va las sa urmariti videoclip-ul de mai jos:

Am sa imi cer scuze pentru cei care nu inteleg engleza, dar o varianta in romana sau cel putin subtitrata nu am gasit inca.

Ps: O companie de IT dupa parerea mea cred ca ar trebui sa arate ceva in genul Google sau cel putin sa isi trateze angajatii precum o face Google, ca doar ei sunt valoarea si prosperitate firmei nu?

  1. Alexandru says:

    siguri, o companie ha da.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and