Ce ne mai jucam – Cut the Rope

Asa cum am mai zis-o si alta data toata lumea are nevoie de o pauza, de ceva relaxant si ce poate fi mai relaxant decat un mic joc cand nu ne putem indeparta prea mult de calculator.

Datorita faptului ca eu am decis sa ma alatur inca de la inceput utilizatorilor de Google Chrome, mai tot ce se iese pe piata sau caut, trebuie neaparat sa fie compatibil cu acest browser.

Angry Birds a fost un joc pe care l-am jucat cu foarte mare placere insa se pare ca de la un moment dat parca a devenit prea comercial pentru mine asa ca am cautat alternative.

Un joc superb care mai mult este indicat copiilor decat unui adult poate fi si Cut the Rope pe care il puteti juca pe cuttherope.ie.

Cut the Rope 

Jocul este unul foarte simplu la inceput, insa odata cu parcurgerea nivelelor acesta devinde din ce in ce mai incitant si dificil in acelasi timp. Chiar daca acesta este facut cu ajutorul noii tehnologii HTML 5 ultimul set de nivele este creat special doar pentru browserul Internet Explorer.

Cut the rope joc pentru copii

Cut the rope joc pentru copii

Daca nu aveti ultima varianta de Internet Explorer, atunci cand veti ajunge la ultimul set de nivele (acela special creat pentru IE) veti fi indrumat catre updatarea acestuia.

Cut the rope are ca principala actiune hranirea unui mic monstrulet verde pe nume OM NOM cu bomboane ce atarna de o sfoara. Pentru a-i da acestuia de mancare, jucatorul trebuie sa taie sfoara in asa fel incat bomboana sa pice fixin gura lui.

Chiar daca aparent acest joc pare a fi unul destul de simplu, baietii care stau in spatele lui au muncit pe branci pentru acesta. Cum era de asteptat el a venit prima data ca aplicatie pentru telefoanele inteligente dupa care s-a trecut si la varianta de pc.

Jocul ca si aplicatie pentru android este cu bani, insa pretul de doar 3,23 de RON mi se pare mai mult unul pentru imagine si doar asa ca sa nu zica ca au muncit degeaba, decat unul care sa ingrozeasca pe cineva comparativ cu alte softuri de pe piata.

Pentru a va face o idee mai amanuntita despre jocul Taie Sfoara si munca depusa de echipa, mai jos aveti un filmulet foarte interesant:

Joaca Cut the Rope

 1. Marcel B says:

  Buna ziua,mult noroc si mult trafic va doresc !
  Poate adaugati si blogurile mele in lista dv de bloguri.Ele nu numai ca vor fi de un real folos vizitatorilor dv,ele va vor genera si f mult trafic!
  Blogurile sunt :
  CUM SA FAC
  si
   CUM SA FACI BANI PE INTERNET
  Va multumesc anticipat pentru colaborare!

 2. […] a aparut o versiune chinezeasca a acestui joc.Feed the Panda seamana izbitor de mult cu jocul Cut the Rope, doar ca in loc de micutul monstrulet verde pe care trebuia sa il hranim cu bomboane, aici este […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and