Cel mai bun lucru de la Windows 7

Ce imi place cel mai mult la Windows 7 este ca acum poti sa iti muti toate datele sau sa le tii unde vrei tu. De exemplu in Windows Xp nu puteai sa muti decat My Documents, in Windows 7 poti sa muti toate documentele My documents intr-un folder sa zicem pe partitia E, Desktop-ul intr-un folder pe partitia D, poti sa muti chiar si My Favorites de la Internet Explorer pe o partitie de pe alt calculator cu obligatia ca acel folder din retea ori sa fie mapat in calculatorul vostru ori prin share full acces, nu v-as sugera sa faceti asa ceva pentru Desktop.

Pentru a face aceste modificari mergeti in C\users\userul vostru\ si acolo ca sa modificati unele foldere la fel ca la Windows Xp dati click dreapta pe Folderul respectiv mergeti la Location si acolo ii dati move si selectati folderul unde vrei sa aveti fisiere.

windows7 locatie

Dupa ce ati facut aceste modificari  folderul de pe ecran care are aceeasi denumirea cu userul vostru de Windows chiar daca sa afla in calea C:\users\userul vostru\ este diferit de cel de pe ecran (ca fisiere si foldere).

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and