Command and Conquer joaca online

Nu stiu cati dintre voi ati jucat acest joc, dar presupun ca macar de Red Alert tot ati auzit cel putin asa din zbor. Daca nu ati auzit atunci sa stiti ca acest joc clasic a fost pionierul jocurilor de strategie si aici nu ma refer doar la stragegie gen WOW. Command and Conquer a fost jocul care a dat startul unei noi ere de jocuri ce actualmente tinde sa nu mai aiba limite.

Chiar daca Command and Conquer este primul joc de acest gen el se situeaza si printre primele care a fost portat intr-o versiune bazat pe JAVA si HTML5  astfel incat jucatorul nu resimte nici o diferenta fata de versiunea offline.

Command and Conquer joaca online

Command and Conquer joaca online

Avand in vedere ca jocul este inca in varianta DEMO sa nu va asteptati sa vina cu o grafica de te da pe spate, ba din contra, arata asa cum era odata. Grafica aia rudimentara de atunci inca persista in aceasta varianta, dar producatorul Aditya Ravi Shankar ne promite sa il imbunatateasca.

Pentru cei interesati de acest joc superb dati click pe link-ul de mai jos.

Joaca Command and Conquer online

  1. Zauxst says:

    WoW nu are treaba cu C&C.
    Singura asimilare care ar putea exista intre cele doua ar fi ca actiunea din WoW are continuare la Warcraft 3, iar Warcraft 3 e un RPG/Strategie. Acum putem lua strategia, pentru ca C&C e doar strategie ( Nu o sa intru in detalii si mai mari )

    DAR! Iti multumesc enorm pentru stirea adusa o sa verific site-ul de indata!

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and