Concept Windows 8 urmatorul sistem de operare de la Microsoft

Sincer as fi incantat daca viitorul sistem de operare de la Microsoft adica Windows 8 sa arate asa:

si sper ca o data cu un nou sistem de operare sa scada si preturile sau macar sa faca ceva si pentru cei de acasa in asa fel incat sa fie accesibil pentru toata lumea.

Parerea mea ar fi ca daca s-ar vinde Windows Home la un pret de maxim 20 Euro atunci cred eu ca toti si l-ar cumpara.

Un calcul destul de simplu de 20 de euro si vanzarea catorva sute de milioane de licente atunci Microsoft-ul ar avea un profit de vreo cateva miliare bune de euro, asta pe langa faptul ca ar putea sa ofere si spatiu ca hosting pentru fisiere ceea ce face si in momentul de fata, combinat si cu ideea celor de la Google – logare in sistem pe baza de userului si parolei de email la care si aici pentru cativa dolari in plus sa ofere noi facilitati atunci Microsoft-ul sigur ar sparge gura targului.

Daca sistemul tau de operare ca cel de mai sus ar costa 20 de Euro ti l-ai cumpara sau tot crakuit l-ai folosi?

 1. Bogdan says:

  Daca ar functiona la fel de bine ca un Mac OS (care e la 20 de dolari), da, l-as cumpara, dar ma indoiesc ca se va ridica la Mac.

 2. Ionut says:

  Despre ce mac vorbesti tu la 20 de dolari ? ca eu unu nu stiu nici unu la pretul asta

 3. BGD says:

  Daca asa o sa arate Microsoft Windows 8 pai cred ca la RAM o sa ii trebuieasca minim 2-3 GB de RAM…. 🙁 Pai nu vedeti ce efecte acolo si placa video nu mai vorbes….. Daca pt Win 7 nu au rominii pc-uri pentru el dar mita pt Win 8 , cred ca o sa fie cam greu de folosit pentru romini cu calculatoarele noastre primitive ( nu ca acum toti avem calculatoare vechi, dar sunt uni care nu isi permit sau nu au pentru ce sa cumpere un calculator performant)

 4. Samy_scumpy says:

  Congrats Microsoft… Am windows 7, merge ok, dar mi`ar place windows 8… Chiar daca ar trebui sa inbunatatesc putin computer`ul…

 5. Ady20cis says:

  arata bine..si daca ar fi 20 euro toata lumea si-ar permite licentza. dar nu…bill vrea sa faca avere ca doar nu are destul…asa ca ciuciu…peste 50% din windowsuri sunt crackuite daca nu mai multe.

 6. Ady20cis says:

  si apropo de calculatoarele care pot rula un OS de genu asta…pai tre sa pape si oamenii aia ceva…mai cumparam si noi o data la 5 ani macar un pc mai nou 😛

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and