Cum faci Google Plus sa arate ca Facebook

Probabil ca multi dintre voi inca sunteti obisnuiti cu interfata aceea albastra de la Facebook si cum Google Plus pare asa de simplist poate ca uni dintre voi v-ati dori acel look.

Ei bine ca sa reusiti acesta transformare din Google Plus in Facebook in primul si primul rand trebuie sa folositi Google Chrome, iar apoi trebuie sa instalati extensia Facebook+ de aici.

Pentru cei care inca nu au Google Chrome (asa ca sfat chiar e mai bun dectat oricare alt browser) acesta este foarte usor de instalat de aici… apasand pe butonul Aceptati si instalati, apoi in functie de browserul pe care il folositi in prezent si limba acestuia il rulati apasand pe run, open sau deschideti, dupa care nu v-a mai trebui sa faceti absolut nimic, el instalandu-se automat.

Dupa instalarea lui Google Chrome trebui instalata aplicatia Facebok+, care se poate face prin simpla apasare a butonului Install.

Facebook+ extension

Asa cum am zis totul se realizeaza foarte usor si nu va mai ramane altceva de facut decat sa mergeti in contul vostru de Google Plus folosind browserul Google Chrome si sa observati diferenta bucurandu-va de noua interfata Facebook+.

Si cum o poza face cat o mie de cuvinte, asa arata Google Plus in timp ce folositi extensia Facebook+.

Aceasta extensie nu face schimbarea la nivel de cont ci doar la nivel de browser, deci daca o sa mergeti in alta parte unde aceasta extensie nu exista sau folositi alt browser contul vostru va arata la fel ca cel original (pe negru). 

Transforma Google Plus in Facebook

Transforma Google Plus in Facebook

  1. Cata says:

    Forte interesant… pacat ca nu am invitatie pe Google+ 🙁

  2. Anonim says:

    dfsa

  3. Anonim says:

    nu merge.trebuie restarat browserul sau ce?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and