Cum sa ai grija de laptop-ul tau

Ca orice lucru de prin casa si laptop-ul este pus in pericol-ul de a se strica mult mai repede daca nu respectam cateva reguli sa le zicem de bun simt.

Cea mai desa intalnita practica este statul cu laptop-ul in pat fara sa avem sub el o placa ce ar putea impedica ventilatorul sa mai traga particule de praf din patura.

O alta problema intalnita des printre utilizatorii de laptop este si statul cu laptopul in prinza si cu bateria in el. De preferat ar fi ca atunci cand stati cu el mai mult timp in priza sa ii scoateti bateria, insa sa nu uitati de ea prin dulap.

Ar mai fi si alte lucruri care pot cauza defecte laptop-ului, inca cred ca imaginile de mai jos sigur o sa va dea o imagine de ansamblu mult mai buna:

Laptop Safety Tips
Created by: OnlineITDegree.net

 1. Alex Ionut says:

  sunt de luat in seama aceste reguli.

 2. Madalin says:

  Daca stiam de pasul 3 acum 2 ani era super 🙂 Ma intrebam de ce tine atat de putin bateria (maxim 45 minute) , probabil aceasta este cauza.

 3. Alexutzasweeeet says:

  si daca mie mi se duce bateria intr-o ora jumate ce fac :|:|:|……. eu il tin mereu in priza :((

 4. TutorialePc says:

  Ai putea incerca sa ii mai formatezi bateria gen o lasi la incarcat, il descarci definitiv, iar o incarci si tot asa, dar in general asta nu iti confera o durata de incarcare mai mare insa ai putea incerca.

 5. tot nu pricep cum poti sa ai probleme cu bateria, eu niciodata n-am avut probleme cu ea.

 6. Pe mine ma tine bateria la laptop maxim 10 minute pt ca eu il tin non-stop la incarcat cu bateria in el , iar cand am nevoie nu mai rezista . Ce pot sa fac ?? :((

 7. Domuta Marcel says:

  Buna, poate va intereseaza un parteneriat cu 32biti.com [PR2]
  Daca da, amalia.domuta@gmail.com
  Toate cele bune

 8. nelu says:

  Pai eu am un Dell xps m1730.Este pe pozitia balanced.Am fost informat ca scotand laptopul din priza intra in functie bateria,punandu-l in priza ,bateria este decuplata.

 9. Cristinel says:

  mai dorim postari noi 😀

 10. Crisstian says:

  pai ca orice acumulator daca este incarcat prea mult isi deregleaza parametrii de functionare si asa ajunge in cateva lunii/ani sa nu isi mai mentina sarcina de curent, indiferent cat de mult il lasi la incarcat

 11. Valentin Valentin says:

  Acumulatorul laptopului are un senzor care intrerupe incarcarea cand acesta este 100% incarcat, Nu este recomandat sa folositi laptopul fara acumulator. Pentru cei care nu cred acest lucru exista diverse site-uri pentru informare.

 12. Andy says:

  Nu este deloc bine sa il lasati non stop in priza
  Bateria pentru o viata indelungata trebuie folosita. Daca o tineti prea mult in priza se strica, daca o decuplati de la laptop si nu o folositi lasand doar laptopul in priza iar nu este bine
  Cel mai bine incarcati bateria o folositi o incarcati iar, pentru o durata de viata mai mare, exact ca la telefon

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and