Cum sa te lasi de fumat – Cum sa renunti la tigari si tutun

Da stiu, numele site-ului este TutorialePc si te astepti sa gasesti ceva despre calculatoare, dar am ales sa public acest articol pentru simplul motiv ca am reusit sa renunt la tigari foarte usor dupa 12 ani de fumat.

Nici nu credeam vreo data ca se poate renunta la un asemenea drog atat de usor, fara chinuri de a nu fuma macar o tigare si toate astea prin simpla citire a unei carti.

Nu iti face iluzii ca o sa iti fie capul impuiat cu tot felul de bazaconii sau cum sa te sperie cu tot felul de boli precum cancer pulmonar sau mai stiu eu ce altceva.

Cred ca cu toti stim ca fumatul nu este o indeletnicire buna, fiind cea mai periculoasa “meserie” daca as putea sa o numesc asa si cu toti am vrea sa dam timpul inapoi la PRIMA TIGARE .

CUM AM REUSIT SA MA LAS DE TIGARI SI DE FUMAT IN ACELASI TIMP

Ei bine acum vreo saptamana un prieten m-a intreabat daca m-ai fumez, eu normal ca un fumator infocat ce eram i-am raspuns raspicat ca DA. Chiar  mi se parea anormal/bizar sa ii zic ca nu, eu???? cum sa ma las de tigari, niciodata, fumatul era viata mea si pentru o tigare as fi facut orice – “cred”.

Dupa aceasta intrebare mi-a zis daca as vrea sa ma las si ca orice fumator care stie la ce se expune cu fiecare tigare – cui batut am zis normal ca as vrea sa renunt la fumat, tigari, nicotina, haine imbaxite de fum  etc.

Asa am primit o carte in dar care se numeste: “Metoda uşoară a lui Allen Carr“.

Metoda uşoară a lui Allen Carr este cea care a reusit sa imi dea puterea de a trece peste nevoia chimica a organismului de nicotina, ea pregatindu-ma din punct de vedere psihologic pentru acest moment si de aceea v-o recomand si voua celor care fumati sau aveti cunostinte care fumeaza.

Avand in vedere ca mie imi place sa citesc mai tot online nu dupa hartie, cartea poate fi citita accesand unul din link urile de mai sus.

Atentie la cei care va cer bani pentru a va lasa de FUMAT – TIGARI sau alte droguri

Avand in vedere ca totusi acest blog este despre tutoriale si IT iata si o mica sa ii spunem coincidenta cu aceasta carte.

La adresa www.faratigari.ro daca studiati putin textul si cartea Metoda uşoară a lui Allen Carr o sa vedeti  coincidenta” de care va ziceam. Este una destul de mare zic eu – iata si dovada:

Sunt curios pe ce ia acest individ acei 60 de RON, oare nu cumva pe o carte asupra caruia nu are drepturi de proprietate/autor?. Pe net firma zice ca are 0 lei cifra de afaceri ceea ce ma indoiesc sa nu fi pacalit pe nimeni pana acum, dar …. a stai ca nici nu are cum sa emita factura ca doar cred ca vinde ceva asupra caruia nici nu are drept de autor.

Firma care detine acest site are urmatoarele date de identificare:

Adresa: Str. MIORITEI 40 LUDUS
Telefon: 0758495836
Fax:
Judet: MURES
Cod Unic de Identificare: 26032537
Nr. Registrul Comertului: J26/808/2009
Stare societate : INREGISTRAT din data 28 Septembrie 2009

  1. MetodaUSOARA says:

    Ascultă GRATIS! online audiobookul lui Allen Carr prin vocea lui Marius Vintilă.
    Renunţă la fumat definitiv, rată de eşec sub 5%. (nu este un tratament de şoc, lucrează psihologic) Ce ai de pierdut?
    http://metodaUSOARA.RomaniaPlay.com

  2. “…un prieten m-a intreabat daca m-ai fumez…”

    Mai las-o incolo de cratima!

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and