Cum sterg contul de facebook

Chiar daca in Romania Hi5-ul a fost bazele site-urilor de socializare, iata ca in prezent  Facebook-ul tinde sa devina din ce in ce mai mult prezent in viata noastra din online si sa subjuge vechiul mediu de socializare online.

Sincer, eu mi-am dezactivat o data contul de Facebook folosind pasii de mai jos, dar l-am activat in saptamanile urmatoare cu toate optiunile, pozele si setarile pe care le-am avut inainte, deoarece acest website le lasa special pentru a va razgandii si a nu pierde nimic din contul vostru.

Cum nu toti se descurca sa isi dezactiveze contul de facebook, iata ca special pentru aceia am facut acest mic tutorial pentru iesirea din acest mediu de socializare.

Pentru a va sterge contul de facebook trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

Dezactivare cont facebook

Dezactivare cont facebook

  • dupa ce v-ati logat in contul vostru mergeti pe butonul Account (Contul Meu – varianta in romana)
  • dati click pe Account Setting (Setarile Contului – varianta in romana)
  • jos de tot o sa aveti Deactivate Account (Dezactivează cont – varianta in romana) pe care va trebui sa dati click urmat in pagina urmatoare de continuarea actiunii prin apasarea butonului de Confirmare – respectiv Confirm.
  • de asemenea la ultima etapa adica confirmarea dezactivarii contului de facebook mai aveti posibilitatea si sa spuneti motivul parasirii sau renuntarii la contul de facebook, opririea sau blocarea tuturor prietenilor actuali in a va mai trimite mesaje de la diverse lucruri sau aplicatii si nu in ultimul rand stergea aplicatiilor dezvoltate de voi numai daca este cazul.
Optiuni dezactivare cont facebook

Optiuni dezactivare cont facebook

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and