Cum ti se poate schimba statusul la messenger fara acordul tau

In prezent acest lucru inca mai este posibil, dar avand in vedere ca si cei de la Yahoo stiu de acest bug nu v-a mai functiona multa vreme.

Cum ti se poate schimba statusul la messenger fara acordul tau

In primul rand vreau sa va spun ca nu la toata lumea merge asa ceva, insa in lista mea de messenger am gasit cativa la care a mers. Deci  atentie acest bug merge. Pentru cei care vor sa testeze sa stiti ca nu tine de versiunea de messenger.

De schimbat statusul unei persoane la messenger se poate face vizitand urmatorul site unde introduceti id-ul persoanei la care doriti sa schimbati statusul, statusul dorit si codul de verificare dupa care apasati butonul change.

Ymland schimba statusul oricui la messenger

Ymland - schimba statusul oricui la messenger

Victima primeste un fisier de tip contact si arata ca cel de mai jos. Daca o sa incercati de foarte multe ori persoana si persoana in cauza nu este la calculatoru o sa se trezeasca cu o gramada de ferestre deschise:

ymland hack

Solutie! – Cum poti face ca altii sa nu iti mai schimbe statusul

Daca ti s-a intamplat asa ceva inseamna ca, contul tau este vulnerabil la acest bug astfel ca va trebui sa iei niste masuri. Pentru a prevenii acest tip de hack nu trebuie decat sa umblati la setarile messengerului astfel:

Deschizi messengerul apoi mergi la Preference, click pe Ignore List si bifezi “Ignore anyone who is not in my Yahoo Contacts”

Yahoo messenger - ignore list

Yahoo messenger - ignore list

Atentie! – din pacate acest lucru duce la ignorarea oricarei persoane care nu exista in lista voastra. Mai pe romaneste oricine va vrea sa va adauge id-ul vostru in lista lui sau sa va contacteze (atat timp cat nu va are in lista ) nu o va putea face.

 1. Caca says:

  care e site-ul?

 2. jupanu28 says:

  acuma iti trebuie un cod vip sa shimbi statusu la cineva..de unde fac rost de cod vip?

 3. TutorialePc says:

  Se cumpara cu paypal. E 5 euro.

 4. jupanu28 says:

  si nu pot sa cumpar daca nu am un cont in banca..sau card etc..
  ?

 5. Stanici_love_you says:

  am eu un cod VIP  … cauta`ma pe messenger care il vrei  stanici_love_you

 6. Stanici_love_you says:

  nu mai am nimic …. nu mai e valabil …

 7. Stanici_love_you says:

  nu mai e valabillll … nu mai ma bagati in listaaaaaaa muistilorrrr..scotetima de aici ca va fut in cur :)) =))) mati terorizat … nu mai e valabil nici un cod vip !! admin te rog sterge`mi postarile mele !!!!

 8. laura says:

  vreu un cod vip

 9. dana says:

  Cum fac sa citesc status ul cuiva daca nu il in lista

 10. Alex_b2k says:

  cum il scot !!!!!!!!! ?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and