Descarca Angry Birds

Cine ar fi crezut ca un joc atat de simplu precum Angry Birds o sa devina atat de popular printre utilizatorii de Iphone si mai nou al celor ce utilizeaza un telefon cu sistem de operare Android.

Pentru cei din urma producatorul Rovio a decis sa lase jocul full la liber, insa asa cum stiti orice lucru gratis nu e chiar gratis. Angry Birdsfull game vine cu cateva reclame incorporate probabil pentru a suplinii asa zisele pierderile cauzate de gratuitatea jocului.

Descarca Angry Birds – full game pentru Android

Pentru cei care inca nu stiu despre ce este vorba in acest joc, ei bine el este reprezentat de cateva pasari Kamikaze ce se folosesc de o catapulta pentru a incearca anihilarea catorva porci, dar asa cum se spune din batrani o poza face cat o mie de cuvinte si un videoclip cat o carte intreaga, nu?

Prezentarea jocului Angry Birds – trailer

Din pacate pentru cei care ar dori sa joace acest joc si pe laptop-urile, netbook-uri sau chiar pe calculatorul personal acesta costa destul de multicel daca ne gandim ca acesta este totusi un joc simplu in grafica.

Ca si pret pentru computere Angry Birds are costul undeva intre urmatoarele sume: $9.99/£5.99/€7.99 si poate fi descarcat de aici, insa in momentul de fata producatorul are o oferta de nerefuzat: $4.99 prin intermediul Intel AppUp center. Jocul o data achizitionat prin acest sistem se poate juca atat pe Windows Xp cat si pe noul sistem de operare de la Microsoft – Windows 7.

De asemenea jocul vine echipat cu 195 de stagii si cu un numar impresionant de ore de joc, iar in cazul in care vor fi  update-uri disponibile veti beneficia de ele in mod gratuit.

  1. Gog says:

    Bă,eu sunt mort după jocurile astea… Așa că am citit articolul tău și am început să caut și eu jocul. Și am facut rost de el moca… Am voie să spun de unde și cum? 🙂

  2. TutorialePc says:

    Da de ce nu ai avea. Ce minti cu ceva sau raspandesti virusi :))?

  3. dilymake says:

    zimi si mie cum ai facut…

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and