Descarca Office 2010 beta – download oficial de la Microsoft

Mult asteptatul Office 2010 beta a fost programat pentru lansarea oficiala pe noul lor website al care deja este plin de lucruri interesante.

Site-ul oficial Office 2010 beta este gazduit la adresa http://officebeta.microsoft.com/ si furnizeaza link-uri de download catre Office 2010 beta sau puteti incerca Aplicatia Office online (Office Web Apps).

Aplicatia Office online (Office Web Apps) contine Word, Excel si Power Point ce permit utilizatorilor sa creeze, editeze si sa vizualizeze documente de tipul: doc, xls si ppt. In Office Web Apps toate documentele sunt salvate online, avand la dispozitie prin skydrive un spatiu destul de mare 25Gb. Aceste documente pot fi create si editate cu ajutorul oricariu browser astfel eliminand din start posibilitatea de pierdere a documnetelor importante in caz de dezastre.

Office 2010 va intampina utilizatorii cu 3 variante:

    • Office Home and Business 2010 beta ce contine: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, si Office Web Apps
    • Office Professional 2010 beta continand: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher si Office Web Apps.

  • Office Professional Plus 2010 beta (doar licenta de volum) continand: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher, Infopath, Communicator, SharePoint Workspace, si Office Web Apps.


Din pacate in momentul in care scriu la acest articol nici una din cele 3 variante nu sunt disponibile la DOWNLOAD, ele urmand a fi lansate cat de curand.

Asa cum a fost precizat oficial, Office 2010 va avea cele trei variante in limbile: Engleza, Spaniola, Franceza, Germana, Rusa, Chineza si Japoneza si vor avea posibilitatea de upgrade de la versiunile de Office anterioare, chiar si Office XP sau Office 2003.

Versiunea Office 2010 beta va fi disponibila GRATUIT pana in octombrie 2010 astfel daca doriti sa incercati ceva nou, plus backup-ul online la fisierele voastre prin skydrive, atunci downlodati si instalati una din variante care vi se potriveste cel mai bine de mai sus.

  1. djcata says:

    Si in plus pentru prima data va fi lansat Office x64.Oricum eu folosesc versiunea CTP si mi se pare super.Office 2007 a fost o revolutie ,iar Office 2010 contiuna si imbunatateste….

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and