Dezactivare sunete in Yahoo Messenger

Gata, de azi am sa pun punct oricarui sunet enervat din Yahoo Messenger.

De ceva timp lista de la Yahoo Messenger s-a marit, au mai integrat si chat-ul de la Facebook, pur si simplu nu se mai poate. Suntele scoate de acet program de mesagerie devin destul de enervante asa ca m-am decis sa le reduc la tacere. Daca acest lucru se va dovedii prea ciudat am sa modific acest mic articol.

Iata ce sunete am dezactivat si cum poti face si tu la fel:

In Yahoo Messenger mergi la butonul Messenger (sus in stanga) –> Preferences se  apasa butonul Alerts & Sounds si se alege fiecare mod de sunet imparte unde puteti sa dezactivati preferential sau pur si simplu tot debifand casuta Enable alert sounds:

Iata ce sunete am ales sa dezactivez:

  • A Messenger contact goes online
  • A Messenger contact goes offline
  • I recive an Instant Message or SMS Message
Cum se dezactiveaza sunetele in Yahoo Messenger

Cum se dezactiveaza sunetele in Yahoo Messenger

restul care mai sunt acolo zic ca nu sunt chiar asa suparatoare.
In cazul buzz-ului am facut totusi o exceptie, pentru ca mi se mai intampla ca de multe ori sa trec pe langa calculator fara sa ma mai uit la el, iar buzz-ul este unealta perfecta la care toti apelam cand vrem sa vorbim cu o anumita persoana.
  1. […] sa iei niste masuri. Pentru a prevenii acest tip de hack nu trebuie decat sa umblati la setarile messengerului astfel:Deschizi messengerul apoi mergi la Preference, click pe Ignore List si bifezi “Ignore […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and