Diablo III se lanseaza in sfarsit

Diablo III

Diablo III

Inca din timpul facultatii jocul Diablo mi-a intrat asa la suflet si sincer si chiar asteptam cu sufletul la gura o noua versiune deoarece Diablo II l-am terminat atat pe easy, mediu cat si hard, asta ca sa nu mai pun la socoteala ca pe vremea aceea il jucam in retea si era mult mai greu, dar mult mai incitant.

Din punct de vedere al pretului de 60 de euro, parca e putin cam mare, dar cum pasiunea pentru el este una inestimabila cred ca totusi am sa fac o precomanda, astfel ca pe data de 15 martie 2012 sa il pot juca.

Nu stiu daca o sa mai am acelasi entusiasm ca pe vremuri, dar un lucru e cert. Trebuie neaparat sa il am si sa il joc. Acest joc il astept de mai bine de 5 ani, timp in care am mai jucat si alte RPG-rui precum Ghothic III, dar parca nu au avut acelasi impact asupra creierului meu precum a facut-o Diablo II.

Deci:

pentru impatimiti jocului Diablo III si care doresc varianta originala, aici se pote face o precomanda

Ca o mica prezentare a jocului iata si unul din trailerele acestuia:

  1. Bobbycvi says:

    pe data de 15 mai ai sa il joci 😉

  2. Dli says:

    Huh, cred ca Diablo este unul dintre cele mai asteptate jocuri de o vreme incoace 😀 pe multi am auzit intreband ca oare cand apareee…

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and