Download multi mess-yahoo multi messenger

Poate ca multi dintre voi stiti cum se face multi mess, dar cred ca la fel de multi sunt si cei care inca nu stiu, asa ca in acest tutorial am sa va arat cum puteti beneficia si voi de acest mic truc fara sa mai apelati la diverse programe care de cele mai multe ori pot contine si virusi.

In primul deschideti notepad-ul (Click pe butonul START  mergeti pe RUN scrieti NOTEPAD si dati OK – mie asa mi se pare cel mai usor), iar in el introduceti urmatorul text:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager\Test]
“Plural”=”1”

Dupa ce ati introdus textul in notepad mergeti pe File —>Save As puneti ce denumire vreti voi urmata de extensia .reg (ex: multimess.reg) si la campul de sub denumire selectati All files(*.*), asta ca sa va permita sa salvati sub alta extensie  in cazul de fata .reg.


Dupa ce l-ati salvat dati dublu click pe acest fisier apoi confirmati introducerea datelor in registri prin apasarea butonului YES si gata multi mess-ul este activat.

Daca va descurcati sa navigati prin registri atunci nu mai e nevoie de acest fisier pur si simplu mergeti in aceasta cheie:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager\Test

si in coloana din partea dreapta creati o inregistrare (Click Dreapta —> New —> String value) de tip “String Value” cu denumirea de Plural si valoare 1.

Download yahoo multi messenger

  1. denys says:

    Am o intrebabre …dupa ce modificarile in registri cum fac sa ramina parola salvata adica…am 4 ID de mess si aceias parola si degeaba bifez remember my pass ca defiecare data cind bag ID nou strebuie si parola noua chiar daca e aceias

  2. jabiilord says:

    Asa e normal sa fie si nu ai cum sa faci ceea ce vrei tu, pentru ca parola se salveaza pentru userul curent, nu pentru mai multi (doar pentru ultimul logat).

  3. […] de mai sus  si inchide si deshide messengerul pentru refresh. Ca si bonus la acesta veti primi si Yahoo multi messenger. AKPC_IDS += "1814,";Popularity: unranked [?] Posted in STIRI IT Tags: yahoo, yahoo […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and