Emag – Profitshare chiar plateste?

Pentru cei care intra aici regulat am sa le aduc aminte ca pe partea dreapta am un banner de la Emag (sigur nu l-au observat altfel strangeam suma mai repede) prin care daca oricine da click si comanda, eu incasez 3% din valoarea comenzii insa nu se percep bani in plus.

Dupa aproape 1 an si ceva de banner aici pe site am reusit si eu sa strang  in final suma minima la care Emag Profitshare plateste – 350 de RON, adica pe intelesul omului de rand am reusit ca in acest timp  sa vand de aproape 116 milioane sau in bani noi 11.600 RON – mama ce de bani, dar sa trecem peste asta.

Pentru a obtine acel card cadou sau cupon cadou din partea celor de la Profitshare a trebuit sa dau 2 email-uri unu duminica noapte tarziu (ce sa ii faci daca cucuveauna sta pana tarziu pe net) si inca unu de control ieri pentru ca nu mi-a raspuns decat un robot … am preluat cererea dumneavoastra bla bla totul automat nimic uman in toata treaba asta.

Card cadou de la Emag - Profitshare

Card cadou de la Emag - Profitshare

La un moment dat intrasem oarecum asa intr-o stare din aceea, sa vezi acu ca stau dupa ei vreo 2-3 saptamani pana ma enervez si sun la ei si … , dar se pare ca intr-un final azi 24.08.2011 ora 2:30 am intrat pe Profitshare sa vad starea contului si surpriza, in cont nu mai aveam decat 0.77 de RON deci zic eu in mintea mea gata mi-au trimis voucher-ul cadou.

Am intrat in email si ce sa vezi, surpriza chiar era surpiza, voucherul era acolo si astepta sa fie folosit 🙂 ca doar de aceea alesesem ca banii sa ii primesc ca voucher.

Cu banii de pe cardul cadou dat de Emag mi-am comandat o placa video GeForce 9800GT si o sursa Sursa Raidmax 500W, 12cm fan, Retail.

Aaaa, ce am uitat sa va spun e ca la Emag Profitshare daca vrei banii, statu iti ia impozit la ei ca doar a muncit cot la cot cu tine ti-a acordat sprijin, ti-a scris articole de 500 de cuvinte ca sa iti creasca PR in google si asa mai departe.

Stiti cum e, statu roman pe japca la drumu mare, pentru orice iti ia taxe si impozite indiferent ca esti la inceput sau nu.

Daca optezi pentru voucher sau card cadou cum ii mai zic ei, smecheria chiar e smecherie … uan la mana:

 • scapi de a mai platii impozit
 • a doua la mana ca smecheria sa fie mai tare ti se mai da in plus 5%  la valoarea pentru care ti se elibereaza cardul cadou – voucherul.
Comanda Emag prin card cadou

Comanda Emag prin card cadou

Pentru carcotasi stiu ca Emag-ul are la unele lucruri pretul mai mare, insa nu la toate.

Oricum ….  sincer, ca orice om, nu pot spune ca am fost usa de biserica si oarecum contrar regulamentului lor de pe site am mai facut si eu comenzi prin bannerul afisat pe acest blog insa comenzile date au  fost doar pentru terte persone pe numele lor, achitate de ei, la adresa lor.

Oricum daca le-as fi spus sa isi cumpere singuri nu si-ar fi luat de la Emag garantat, pentru ca una la mana nu stiau de Emag si a doua la mana pentru 2-3 sute de mii era mai convenabil si mai lejer sa cumpere din oras.

Deci, daca stai sa te gandesti pe drept vorbind nu am incalcat nici un regulament, chiar am adus clienti noi (ceeace vor ei)si din cate am observat nici ei nu sunt apsurzi la asa ceva, iar acel regulament cel putin la cardul cadou primit e ca si legea romana, interpretabila si la mica intelegere cu toate ca nu am vorbit nimic in ceeace priveste acest mic aspect.

PS: Asa ca pentru incheiere sa stiti ca nu am facut acest articol pentru vreo promovare sau ceva de genul insa ori ca ar fi platit sau nu acei 350 de RON eu tot as fi facut acest articol si l-as fi plasat pe Facebook Twitter si Google Plus insa in lipsa remuneratiei continutul ar fi fost total invers.

Deci ca si o incheiere Emag Profitshare isi plateste indatoririle chiar si pe criza asta.

 1. DOUSZ_shop says:

  Supeer eu astept CEI 100 Ron pe care trebuie sai primesc din redirectionati

 2. emag-niste-hoti says:

  Dupa ce am strans 350 RON (mai ales din cumparaturile mele facute la ei), am primit in cont 208 RON. Asa ca, nu merita sa va straduiti. Sunt niste hoti ordinari, niste gunoaie. Se poate vedea asta din  toate “promotiile” pe care le fac. In jocul “Reteaua”, poti schimba creditele pe un card de 100 RON pe care il folosesti doar daca faci cumparaturi de minimum 2500 RON. Sunt penibili! Ocoliti-i!

 3. Mihail Stefano says:

  Azi e 15 si inca nu am primit nimic :). Inca astept.

 4. This is really good stuff by the way

 5. kata says:

  cate comentarii aiurea!!!…bai frate la ora actuala sunt cei mai tari din romania si probabil si din europa de est, nu degeaba au o cifra de afaceri in jurul la miloanelor de euro sau chiar zecilor de millioane nu??!!..si probabil au vanzari la cifra asta de afaceri in romania ca nu au venit americani sa cumpere dl eMAG…Parerea Mea!!! http://pariuridinfotbal.blogspot.com/

 6. selladeal says:

  Am vazut ca au mai fot utilizatori care vindeau vouchere eMAG. Daca mai are cineva vouchel eMAG si nu numai de vanzare, vreau sa ii spun ca il poate vinde pe SellADeal punct ro. NU fac reclama, vreau doar sa ajut

 7. Rotaruconstantin92 says:

  eu am redirectionat 70 si nimic:D:D:D castig curent 0 🙂

 8. Iulian says:

  Eu in doi ani am castigat 2.321 ron.

 9. Florin says:

  Eu in dou luni am castigat 790 si inca mai castig. Legat de cei ce asteapt suta pt cele 50 de redirectionari, acestea se refera la click-uri unice. Deci poti avea si 100, daca nu sunt unice….degeaba. Eu am primit cei 100 ron pe la 130 de click-uri. Succes tuturor! App…celui cu 350 comision , daca a solicitat banii au fost retinuti 24% TVA si 16% impozit, si rezulta 248 nu 208! Daca se alege voucher primesti la suma bruta inca 5%

 10. thunder says:

  Legal, impozitul trebuie platit si cand primesti remuneratie in produse. Dar asa e in Romania, doar prostii platesc impozite !

 11. alexneagu says:

  Interesant ca eMag Profitshare devine multi-advertiser (reclame si de la alte firme), amenintand poztia 2parale.ro.

 12. tavutzu says:

  te plateste si pentru afisari de reclama sau pentru clickuri care nu aduc nici o vanzare

 13. […] 2 porturi de USB 3.0), dar avand in vedere ca sunt si membru Profitshare si asa cum am povestit aici, nu puteam sa comand decat tot de la ei avand in vedere reducerea de care am profitat […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and