Enel daca nu te fura la bani atunci iti omoara browserul

Cu totii poate ca ati citit sau auzit cum noi ca si clienti ai companiilor de energie, printre care si ENEL am avut facturile umflate o perioada nu foarte mica, dar cu un impact asa cum era si normal, asupra buzunarului fiecarui.

Iata ca azi printr-o minune, in urma unei reclame sponsorizate si/sau promovata de un prieten, care lucreaza in domeniu, avea la mine pe wall-ul de facebook o reclama de la Enel.

Aceea reclama de la Enel a fost oarecum ok sa zic asa, insa dupa ce am accesat o pagina, sa ii spunem de marketing (cica reducere la produsele Philips, care de fapt era la cateva produse Philips si alea de tot rahatul) a Enel-ului postata pe Facebook, si mai exact asta: https://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-em.html, paginile deschise ce aveau acelasi parent process au crash-uit.

Mai pe romaneste toate paginile deschise prin facebook, in alte tab-uri au murit instantaneu – vezi pozele de mai jos.

Sincer, nu stiu ce babuini lucreaza la site-ul lor, dar se pare ca nu au nici cea mai mica tangenta cu testarea site-ului pe diferite platforme/browsere si de aici putem trage urmatoarele concluzii despre Enel:

  • nu au nici cea mai mica tragere de inima sa isi satisfaca clientii (vezi nenumarate plangeri pe goagal)
  • nu isi testeaza produsele nici la cel mai mic nivel. Fac o pagina de Marketing (tot site-ul), dar ei pur si simplu nu o acceseaza, sau poate gresesc eu si a fost testata pe un browser invechit gen IE6, ca doar inca au windows XP acolo unde va platiti facturile.
  • concluzie personala – pur si simplu isi bat joc de clienti, chiar si atunci cand acestia usor, usor tind sa se mute catre diverse alte companii care fac reduceri, oferte si NU le crash-uie browserul atunci cand internautul acceseaza website-ul companiei, asta ca sa nu mai vorbim de flexibilitate in achitarea electronica a facturii si integrata in marea majoritate a online bank-urilor.

PS: se pare ca nu doar Chrome-ul e afectat ci si Microsoft Edge, insa pe IE 11 are doar un freeze de 15 de sec, care tot de rahat e pentru o asemenea companie. Pentru restul de browsere am sa va las pe voi sa testati, daca sunteti curiosi de cat de praf este Enel-ul, cel putin in materie de IT.

PPS: lucreaza cineva pe la ei in IT sa ne spuna si noua cate pc-uri au avut infectate cu cripto-malware sau ceva mai de domane ajuta gen fileless malware (poweliks) in ultimele 6 luni macar. Tare curios sunt ….

enel-ro-omoara-tab-urile-in-chrome

enel-ro-iti-da-crash-la-tab-uri-in-chrome

enel-ro-un-site-negandit-sau-testat

enel-ro-omoara-tab-urile-in-edge

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and