Facebook Messenger pentru Windows – download link

Cu ceva timp in urma se zvonea ca o sa apara messengerul de la Facebook in varianta unui program pentru Windows. Ei bine, acum acest client de messenger a luat nastere si se prezinta sub aceeasi forma ca si vechiul si imbatranitul Yahoo Messneger.

Ca orice lucru in lumea asta care iese nou pe piata are si niste scapari sau mai bine spus minusuri:

  • unul dintre ele ar putea fi faptul ca in modul IDLE mess-ul de facebook pentru Windows consuma mai multa memorie.
Facebook Messenger pentru Windows vs Yahoo Messenger

Facebook Messenger pentru Windows vs Yahoo Messenger

  • al doilea aspect care l-am putut remarca este faptul ca logarea se face tot prin browserul default al utilizatorului, nicidecum direct in aplicatie cum este la yahoo messenger si cum de altfel mi s-ar parea normal, ca doar de aia e un program, altfel ramaneam in browser.

Ca si aplicatie nu as putea spune ca arata rau, insa modul atat de simplist cu care acest messenger vine mi se pare mai mult o graba de a scoate ceva nou si a nu ramane probabil in urma, decat de a rupe gura targului cu ceva inovator.

Facebook Messenger pentru Windows

Facebook Messenger pentru Windows

Asa cum probabil observati si voi in imaginea de mai sus, Messengerul de Facebook pentru Windows este impartit in doua, la fel ca messengerul din Facebook. Parte de deasupra este pentru activitatea pe Wall, mesaje si notificari, iar cea de jos este messengerul ca atare.

Ca inovatie nu prea as putea spune ca exista asa ceva, pentru ca la fel cum au facut si in Yahoo Messenger, in Facebook Messenger este implementata functia de tab in fereastra de discutie cu prietenii, care dupa parerea mea si asta mi se pare ceva aiurea gandit.

Singurul lucru de care as putea spune ca este ceva mai aparte fata de orice alt messenger este ca in coltul din dreapta jos exista un buton ce are ca rol, transformarea messengerului intr-o bara care se lipeste de partea dreapta a monitorului.

Asa cum probabil va dati seama din acest articol eu unul sunt destul de dezamagit de acest client de messenger, insa poate unii dintre voi il indragiti asa ca mai jos aveti link-ul de download.

Download Facebook Messenger pentru Windows.

  1. Krysty93tm says:

    mie nu imi merge deloc acest Facebook Messenger

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and