Feed the Panda joc chinezesc exceptional

Faptul ca poporul chinez este cel mai specializat in copierea oricaror marci indiferent de natura lor, nu mai reprezinta pentru nimeni o stire de ultima ora, dar pentru faptul ca intr-un articol trecut am vorbit despre un joc superb si anume Cut the Rope, iata ca in online a aparut o versiune chinezeasca a acestui joc.

Feed the Panda seamana izbitor de mult cu jocul Cut the Rope, doar ca in loc de micutul monstrulet verde pe care trebuia sa il hranim cu bomboane, aici este vorba de niste ursuleti panda care pentru a devenii adevarati ninja ei trebuie sa se hraneasca cu simboluril yin yang.

Din cate am jucat, joculetul este unul destul de interesant la inceput insa pe parcursul jocului melodia de fundal incepe sa devina putin enervanta, in schimb jocul parca e mult mai atractiv decat popularul Cut the Rope.

Feed the Panda - joc chinezesc

Feed the Panda - joc chinezesc

Avand in vedere ca jocul Feed the Panda este facut in totalitate in flash el poate descarca in calculator (asta in cazul in care nu aveti internet) si il puteti juca impreuna cu prietenii vostri (dar nu la dublu).

Download Feed the Panda

pentru a juca offline jocul Feed the Panda fisierul: feed-the-panda.swf trebuie deschis cu un browser gen precum Chrome, Mozila, etc. si sa aveti instalat flash player-ul.

Joaca Feed the Panda Online

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and