Foxit Reader inlocuitorul lui Acrobat Reader mult mai sigur

Nu stiu cati dintre voi folositi programul  Foxit Reader pentru a vizualiza PDF-uri, dar avand in vedere ca este mult mai mic ca spatiu ocupat si ca memorie ce o necesita la incarcarea si citirea fisierelor pdf, eu unul am inceput sa il folosesc numai pe acesta.

Foxit Reader vine si cu un suport pentru internet explorer, astfel ca se integreaza perfect in browser si nu mai este nevoie de salvarea fisierului PDF pentru a putea fi citit, el poate fi deschis direct prin accesarea unui link catre un fisier PDF.

Cu ceva timp in urma va povesteam despre un bug al lui Foxit Reader si Adobe Reader ce permiteau deschiderea fara instintare a utilizatorului a unui fisier executabil. Iata ca aceasta problema a fost remediata cu ceva timp in urma, insa astazi  au scos o noua versiune in care s-au adus anumite imbunatatiri din punct de vedere al securitatii si anume:

Foxit Reader permite dezactivarea scripturilor dintr-un document pdf, iar prin activarea optiunii  Trust Manager va fi blocata si executarea fisierelor atasate.

Ca o comparatie de securitate in Foxit Reader optiunea Enable Safe Reading Mode este implicit bifata pe cand in Adobe Reader este tocmai pe dos, astfel marea majoritate a utilizatorilor fiind oarecum expusi anumitor programe malitioase daca acestia sunt creduli si dau click pe Run la atasamente.

Descarca Foxit Reader – noua versiune

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and