Fura parola de la id-ul de mess

Asa cum v-am zis si intr-un post anterior nu exista un program care sa fure sau sa sparga parola cuiva, dar exista o varianta in care ati putea obtine parola in varianta criptata.

O sa ziceti dar ce o sa fac eu cu ea ca nu pot sa o vad, eee pai toate variantele de Yahoo messengerul de la 7.0 pana in prezent folosesc parola voastra criptata in registri si pentru a obtine-o trebuie doar exportata.Varianta pe care am ales sa o prezint reprezinta de fapt salvarea parolei voastre in cazul in care o uitati dar tot cu aceeasi metoda puteti sa furati parola cuiva daca aveti acces la calulatorul lui.

Acesta varianta merge numai daca ati selectat la Yahoo Messenger sa va tina minte parola.

Pentru a exporta parola  faceti urmatorii pasi:

1    Deschideti registri  (click pe butonul de Start, apoi pe Run si in casuta din fereastra care v-a aparut tastati regedit si ii dati Ok)

2    Navigati cu dublu click pe fiecare cuvant (cheie de registri ex: Software sau ex: Yahoo) din urmatorul sir: HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager

parola voastra se afla in parte dreapta in cheia numita ETS si este ceva de genul: “ETS”=”SrJRugClCzXwxKdQrW.wMeAegkeHf_qF8A6EtkjN3T..75FD8Lk………………-“

3    Dupa ce ati ajuns pe keya numita Pager dati click dreapata si merge pe Export, dupa care va va cere sa salvati un fisier cu extensia  “.reg”

  Puneti acest fisier intr-un loc sigur deoarece acesta contine parola voastra de la ID-ul de mess/email. Daca  acest fisier ajunge la altcineva acesta nu o sa poata sa va schimbe parola dar va putea sa intre pe Id-ul vostru de mess si de aici in mail.

Pentru a restabili parola de la messenger nu trebuie sa faceti altceva decat sa dati dublu click pe fisierul care tocmai l-ati exportat.

PS: NU MODIFICATI NIMIC IN REGISTRI DACA NU STITI CE FACETI. STERGEREA ANUMITOR CHEI DE REGISTRI POATE DETERMINA INSTABILITATEA SISTEMULUI DE OPERARE SI O SA VA PUNA LA O MUNCA IN PLUS (INSTALAREA WINDOWS-ULUI)

 1. cristy says:

  bun. am salvat registrul intr-un loc sigur.
  dar cum vad parola?

 2. Ionut says:

  Daca ai sa te uiti in fisierul pe care l-ai salvat ai sa vezi asa cum am scris si in articol ETS tot ce se afla dupa gilimelele de la egal e parola criptata.
  Pana acum din cate am observat nimeni nu a reusit sa decripteze acel sir de caractere deparece nu se stie algoritmul de criptare.

 3. Criss says:

  Copiez registrul luat dupa un sistem xp. Daca l deschid pe un sistem cu wind 7 va merge? Intelegi ce vreau sa spun?

 4. Ionut says:

  @Criss
  Daca te referi la registru de messenger atunci nu i nici o problema, pentru ca yahoo messengerul este facut dupa acelasi tipar cand vine vorba de sisteme de operare windows indiferent de versiune.

  Insa daca te referi la alt registru/cheie de registri atunci toata treaba se poate schimba oarecum. Pentru ca multe lucruri ca si setari s-au schimbat in windows 7 fata de xp.

 5. unik says:

  Scuze da eu sunt cam inceata asa….ca sa imi pot salva si intra pe un alt calculator pe care am exportat respectivul registru cum fac mai exact? Adica sa intru pe mess sau pe mail? mersi 🙂

 6. Ionut says:

  Pai ii dai export la cheia aia ETS sau poti chiar sa dai export la toata cheia Yahoo asa vei avea si anumite setari, dupa care iei fisierul creat (ex: fisier.reg) si dai dublu click pe el in noul calculator.

 7. Vlad aioanei says:

  cine stie cum se ia cu id parole contactati vladaioanei@yahoo.com sau la tel. 0756948421

 8. Fane says:

  Daca am ”cheia de registri” de la un id, unde trebuie sa o copiez? Sau
  cum se foloseste pt a avea acces la id-ul respectiv? Multumesc!

 9. People_love_shit says:

  am incercat sa fac asta, am dat dublu click, dupa care mi-a spus ca s-a salvat iar cand deschid messul imi apare doar id-ul nu si parola.

 10. TutorialePc says:

  ID: tutorialepc si vorbim acolo eventual intru eu la tine prin teamviewer si iti arat concret ca nu inteleg pe ce tot dai tu dublu click 

 11. Tary says:

   Asa mi se intampla si mie. Am incercat cu o cheie de registri(la care stiu sigur ca s-a schimbat parola, deci e normal sa nu mearga) si imi zice ca parola e gresita cand vreau sa ma loghez. Pana aici totul ok. Am incercat si cu alta cheia ( luata recent de la acelasi id) si nu imi mai zice ca ar fi gresita, doar ca atunci cand vreau sa ma loghez imi apare doar id-ul persoanei respective, nu si parola.

 12. eueueu says:

  ajutor. va rog ! mi-am schimbat parola si nu o mai stiu. poate cineva sa ma ajute ? va roog 🙁 ?

 13. deian says:

  hai ma zicetim si mie

 14. Robert says:

  Buna Ma Puteți Ajuta ,Cineva Imi Stie Parola pe Instergram ,Si o schimb de fiecare data ,si tot o stie cum sa fac sa nu mai stie parola .

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and