Google retrage suportul pentru Internet Explorer 6

Asa cum probabil toti stim Internet Explorer 6 pe vremea cand a aparut Windows Xp pentru prima data era cel mai bun si folosit  browser. Iata ca daca Microsoft nu reuseste sa isi omoare propria creatie Google a inceput sa o faca, retragand suportul pentru Internet Explorer 6.

In urma acestei decizii anumite parti din Google precum Google Docs, Youtube sau Google Reader nu o sa mai functioneze in parametrii normali si de aceea pentru cei care inca mai folositi batranul si invechitul browser v-as sfatui sa instalati ori Google Chrome – preferatul meu sau Mozilla FireFox.

Amandoua se misca destul de bine insa din cate am observat Mozilla FireFox mananca cam multa memorie RAM asa ca v-as sugera sa rulati Google Chrome.

De ce vrea Google sa renunte la batranul browser Internet Explorer 6?

Dupa incidentele care au avut loc in ultimul timp, si faptul ca Google a intrat pe piata browserelor, ba mai mult o sa scoata si un sistem de operare baza pe Google Chrome are tot interesul sa scape de vechituri daca nu de tot ce inseamna Microsoft si soft-urile lor.


Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and