Grand Theft Auto V – trailer GTA

Cei drept eu unul prefer jocurile RPG gen: Diablo, Gothic, Risen insa nu pot spune ca am ocolit acest tip de joc cu impuscaturi si furturi de masini care mai de care mai spectaculoase.

Daca imi aduc bine aminte, GTA-ul a fost printre primele jocuri de actiune bazate pe un trafic rutier, furturi de masini, si crime, jucate pe un Pentium II sau III. Se intampla undeva la un internet cafe in vacanta de primavara intr-una din scolile din orasul in care locuiesc prin anul 1997.

De atunci si pana acum nu s-au schimbat prea multe in conceptia jocului si povestea personajului, insa odata cu evolutia tehnicii, Grand Theft Auto a evoluat de la interfatade bidimensionala la cea “tridimensionala“, iar misiunile au fost cu mult imbunatatite prin dificultatile acestora si grafica jocului.

GTA IV a fost intradevar un joc destul de interesant insa acum ca GTA V ne bate la usa iata si noul trailer oficial Grand Theft Auto V – oferit de cei de la RockstarGames:

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and