Istoria telefoanelor mobile

Sincer, stiu ca domeniul telefoniei mobile si in special istoria acestuia nu face neaparat parte din caracteristica blogului, insa ca un nostalgic mi-am adus aminte de primul telefon.

Era o caramida de motorola la care nu i-am stiu niciodata modelul,(apropo Google a achizitionat recent Motorola), si nici nu am reusit sa sun de pe el pentru ca eram prea mic ca sa am bani de cartela.

Pardon, am spus cartela, nici nu era semnal in tot orasul pe vremea aia, insa stiti cum e cand e moca si vrei sa te mai dai si mare ca ai telefon :), e bun si fara semnal si/sau cartela, oricum ca  model semana ceva in genul celui din anul 93 de sus.

Apoi au urmat cateva nokii, vreo trei la numar cred: 5110, 3310, 3410, un ericson caruia nu  ii mai stiu modelul insa era micut asa de femeie (eram pe la facultate pe atunci in primul an) si au mai urmat cateva insa cine le mai tine minte care au mai fost … iar acum un motorola L9 metalic. Bun al naiba la cazaturi insa nu il intrece pe prea maritul Nokia 3310. La cate cazaturi a luat mi-a parut si rau cand l-am dat pe un 3410 pentru ca el saracu tot mai mergea si mergea bine.

Acum dupa scurta istorie a mobileleor detinute de mine din 1997 pana in prezent voi ce telefoane a-ti avut ? Va mai aduce-ti aminte de ele?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and