In viitor vom putea renunta la contractele de telefonie mobila si internet fara costuri suplimentare

In viitor vom putea renunta la contractele de telefonie mobila si internet oricand fara sa platim nici un ban in plus ori vreo despagubire cum eram invatati pana acum, dar cum toate lucrurile bune au si parti proaste aceasta legea vine deja cu un dezajantaj enorm pentru cei care isi doresc un telefon dar nu dispun de toti banii.

Astfel de acum incolo s-ar putea sa dispara o data pentru totdeauna ofertele la telefoane de 1Euro sau 1Dolar pentru simplul motiv ca, clientul poate renunta oricand la contractul de telefonie mobil daca lui i se pare ca acel abonament nu mai este unul avantajos.

Oricum ar fi ideea problema pe viitor eu oricum nu stiam cum sa renunt la abonamentul de cosmote ca nu imi oferta nimic mai mult fata de unu pe cartela, ba chiar ma dezavantajeaza.

Iata mai jos aveti si stirea de pe ProTv:

  1. madalyn1997 says:

    ar fi super pt ca eu am net cu modem si costa 100 euro sa renunt la abonament de 2 ani ca vreau sami iau net pe stick ca am laptop. Ar fi super.

  2. vasile says:

    detalii lege 161/2010 gasiti aici:
    http://www.afladespre.ro/legea-161_2010-1194.htm

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and