Licenta Bitdefender Internet Security 2010 gratuita 90 de zile

Pentru cei care inca nu stiu, noi romani ne putem mandri ca avem o firma de securitate suta la suta romaneasca si anume Bitdefender. Chiar daca eu unul nu il folosesc poate ca unii dintre voi v-ati dori sa il aveti instalat in calculatorul personal ca protectie anti-spyware, anti-malware, firewall, anti-spam sau protectie impotriva tuturor amentitarilor existente pana in prezent pe internet.

Pentru acest lucru nu trebuie decat sa accesati acest link, iar dupa un scurt “interviu online” pe site-ul www.emag.ro veti avea posibilitatea gratuit si fara tragere la sorti sa beneficiati de o licenta Bitdefender Internet Security 2010 pe  durata a 90 de zile.

Dupa ce v-ati inscris in concurs cu numele si email-ul real, iar apoi a-ti completat toate campurile necesare veti primi pe email licenta bitdefender impreuna cu un Voucher in valoare de 30% din valoare achizitiei unei licente de Bitdefender Internet Security 2010, dar asta numai in cazul in care doriti asa ceva.

Pot spune ca promotia aceasta prin Emag este doar o metoda de marketing pe plan local, astfel promovandu-se cele firme si produsele lor.

Descarca Bitdefender 2010 gratuit cu licenta

Bitdefender Internet Security 2010 gratuit 90

Cerintele de sistem sunt ceva cam piperate daca le-as putea spune asa si anume:

* Sistem de operare: Windows Xp Sp2, Windows Vista sau Windows 7

* Procesor: zic ei minim 800 Mhz dar eu as zice cel putin un Pentium 4 la 2.2Ghz asta asa ca sa mearga rezonabil

* Memorie RAM: 512MB pentru Windows Xp si minim 1GB pentru Vista/Windows 7, dar avand in vedere ca am instalat Windows 7 pe computer-ul personal recomand minim 1,5GB din aceleasi motive ca si la procesor.


* Spatiu pe Disc: ei zic minim 450 MB, dar hai sa fim seriosi poate pe langa cei 3GB in cazul Xp-ului sau 5GB in cazul sistemului de operare Windows 7 / Vista.

Pentru cei care au un calculator mai slab sau chiar mult mai slab, nu v-as recomanda pentru ca o sa va faceti mai mult rau decat bine si aici ma refer la nervii vostri nu la faptul ca unitatea centrala o sa se miste ca un melc in desert.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and