Lista de ip-uri alocate tarilor din toata lumea

De ce e nevoie de asa ceva aici pe un site cu tutoriale despre calculatoare sincer nici eu nu stiu concret, insa la un moment dat vroiam sa aflu care sunt clasele de ip-uri rezervate celor de la RDS pentru a pune restrictii pe baza de ip-uri la partea de administrare a blogului.

La acel moment nu am gasit aceasta lista insa m-am rezumat doar la clasele de ip-uri de pe care ma conectez in mod frecvent. Care sunt acelea e top secret :D, dar nu e imposibil de aflat – (orasul de unde sunt, de luat in calcul chiar si cartierul ca daca nu ma insel am rezervat doar pentru asa ceva si bineinteles locul de munca, ca doar cand am timp mai trag un ochi si de acolo)

Ca sa fiu sincer aceasta lista nici macar nu mai imi aduc aminte de unde o am ca sa preciez sursa, insa ca o paranteza tocmai astazi am dat peste ea pe Desktop si am vrut sa o impartasesc si cu voi. Cine stie la ce va poate fi de folos.

Unii or sa se intrebe cum de eu nu vad  fisierele de pe ecra insa ca sa raspund cand de cat concis iata si de ce:

avand in vedere ca 90 % din timpul acordat calculatorului 8-12 ore pe zi il aloc internetului va dati seama cat de greu imi este sa mai trag un ochi pe ecran si de multe ori uit ce mai e acolo, asta ca sa nu mai amintesc de alte partitii.

Icoanele de acolo sunt mai mult de decor si sigur nu imi trebuiesc decat odata la jumatate de an, dar imi trebuiesc ?

Lista ip-uri provideri romania

La ce ar mai fi buna aceasta lista de ip-uri rezervate tarilor din lumea intreaga , am sa va las pe voi, acei 1% intersati de asa ceva sa va dati seama, asta daca nu cumva a-ti ajuns la acest articol cu un scop bine definit.

Oricum daca nu este unul confidential si/sau impotriva legilor as aprecia un comentariu de genul … mi-a folosit pentru …  sau mi-a folost de folos la…

  1. Eu am vrut sa imi blochez cat mai mult accesul utilizatorilor romani pe site-urile mele.

    merci, sper sa ajute dar abia am setat in adwords.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and