Metoda inteligenta de furt a datelor de pe carduri cu doar 8$

Cu ceva timp in urma va povestea de vulnerabilitatea cardurilor cu chip. Iata mai jos am ales sa va prezint cum aceste date de pe cardurile de debit si credit ce au un chip incorporat pot fi obtinute fara ca userul sa isi dea seama.

Metodele de pana acum: phishing, sql injecton, folosirea de virusi pentru a obtine datele utilizatorilor de carduri sunt invechite. Noua metoda de citire de la distanta a datelor de pe cardurile de debit si credit cu chip se poate face prin folosirea unui dispozit de citire RDIF ce costa doar 8$.

Partea buna a acestei modalitati este ca acest dispozitiv nu poate citi datele de pe carduri decat de la o distanta foarte mica, aproape atingerea buzunarului/portofelului in care card-ul se afla. Totusi sa speram ca aceasta modalitate nu va fi perfectionata astfel incat distanta de la care se pot obtine datele sa fie din ce in ce mai mare pentru ca atunci multi dintre noi vom fi in mare pericol.


Pentru a fi in siguranta card-ul se poate inveli intr-o folie de staniol, dar cred ca ajunge cu vorbaria si mai bine va las sa urmariti filmuletul de mai jos:

  1. Ai Card Ai probleme says:

    Pana in prezent nu am fost furat dar e bine sa te documentezi !!! Metode de furt similare am gasit si pe acest site http://www.pcsoft.ro/ai-card-poti-avea-probleme/
    Cred ca oricine are card trebuie sa se documenteze bine daca vrea sa nu aiba probleme

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and