miniPRIX aplicatie de shopping pentru smartphone-uri

miniPRIX – este o aplicatie atat pentru iOS cat si pentru Android ce se vrea a fi una de tip social shopping. Nu stiu acum daca social-ul e de vina sau marketing-ul, insa ce e de apreciat este  faptul ca aplicatia in doar 6 zile a ajuns sa fie descarcata de nu mai putin de 20.000 de ori.

Eu zic ca e un numar destul de mare pentru 6 zile, avand in vedere ca miniPRIX este un magazin destul de mic comparativ cu Emag-ul, dar asta nu ar insemna ca nu ar vrea sa ciupa putin din numarul de clientii ai acestuia.

Oricum ar fi aplicatia este una destul de simpla si intuitiva, ocupa destul de putin aproximativ 7,5Mb, insa lucrul ce este cel mai interesant la aceasta aplicatie este ca vine cu o oferta.

Oferta miniPRIX este ca dupa ce descarci aplicatia si te inscriitoatele produsele pe care le vei comanda prin ea au reducere de 10%.

This slideshow requires JavaScript.

Cu aplicatia celor de la miniPRIX poti castiga si bani, adica hai sa zicem mai bine vouchere cu care poti sa iti cumperi o gramada de chestii. Cine se implica poate castiga urmatoarele:

  • la 3 prieteni inregistrati si cu conturile activate primesti un voucher de 50 de lei
  • la 5 prieteni care si-au creat cont la recomandarea ta (facebook, email,..etc primesti un voucher in valoare de 100 de lei
  • iar la 10 prieteni acesta sare la suma de 200 de lei.
Premii in vouchere de la miniPRIX

Premii in vouchere de la miniPRIX

Ce nu am inteles clar este daca isi fac doar cont sau daca si cumpara ceva dupa ce isi fac cont se emite voucherul, ca daca e primul caz prevad multe conturi facute fictive ca doar voucherele nu sunt de neglijat … sau marketing-ul lucreaza si voucherul nu poate reprezenta mai mult decat valoarea a X% din valoarea cumparaturilor.

Oricum ar fi pe site inca nu scrie decat atat:

Cum folosesc Voucherul?

Poti vizualiza voucherele active in Contul meu->Vouchere.
Dupa ce ai adaugat in cosul de cumparaturi toate produsele pe care doresti sa le cumperi, ai posibilitatea de a selecta si voucherul/ele active pe care doresti sa il folosesti. Lista voucherelor active se afla in partea de jos a paginii cosului de cumparaturi.
La emiterea voucherului vei primi un email cu informatii detaliate legate de modalitatea de utilizare si valabilitate.

 

Feedback: dupa ce am testat aplicatia pot spune ca este si se comporta OK. Merge 99% teoretic cam cum a fost gandita, insa avand in vedere ca imi place sa imi bag nasul in chestii ceva mai tehnice aplicatia miniprix vine si cu un mic bug si anume. Atunci cand intri pe un produs dupa care treci in meniul principal de la butonul cu dungulite sa ii zicem Home button inca se mai vede poza (ceea ce este un lucru bun). In acest moment daca dau pe ce se mai vede din poza, aceasta trece automat in full screen pe ecranul doi si cum X-ul de inchidere (a full screen-ului) este pe ecranul doi deasupra pozei, nu mai ai cum sa mai ajungi la produsul pe care erai, decat doar daca faci aceeasi pasi pe care i-ai facut pana sa gasesti produsul.

miniPRIX

miniPRIX

Inca o chestie care nu este bug, dar ar fi o facilitate in plus si bine venita zic eu. Atunci cand ai adaugat produse in cosul de cumparaturi nu se intampla nimic daca dai pe unul dintre ele. Teoretic si normal ar fi sa te duca inapoi pe pagina produsului, lucru pe care nu il face, insa pun pariu ca acest lucru se va rezolva dupa un email … sper.

Inca un bug, dar de data aceasta nu mai tine de aplicatie ci de website-ul in sine. La cel mai scump aspirator pe care il au pe site, linkul catre el intoare o eroare php de interpretarea a caracterelor.

This slideshow requires JavaScript.

 

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and