Mozilla Firefox 3.6.4 vulnerabil

Nici nu a aparut bine Mozilla FireFox 3.6.4, ca iata si o noua vulnerabilitate isi face simtita prezenta, care dupa parerea mea daca nu tii neaparat la tab-urile deschise, atunci ea nu reprezinta o foarte mare amenintare.

Aceasta vulnerabilitate sau mai bine spus acest bug nu face deocamdata mare lucru, decat ca iti blocheaza browserul aproape instantaneu si asta doar prin simpla accesare a unui link.

Pentru a testa vulnerabilitatea aici aveti

URL: http://ha.ckers.org/weird/side-dos.html

Blocarea browserului Mozilla FireFox  se realizeaza prin deschiderea mai multor tab-uri intr-un timp foarte scurt, un fel de DDos ce face browserul neutilizabil.

Din testele pe care le-am facut eu, Google Chrome este imun la asa ceva deoarece deschide doar 25 de tab-uri dupa care se opreste, Internet Explorer8 cate o data da o eroare si se opreste, dar in general sunt momente in care deschide noi ferestre la infinit blocand calculatorul, deoarece la un moment dat ramane fara memorie RAM.

Partea buna la Internet Explorer este ca se poate inchide din Task Manager folosind comanda “End Process Tree“, altfel asa cum am zis, va bloca calculatorul.

Articolul intreg despre aceasta vulnerabilitate il gasiti aici:

URL: http://ha.ckers.org/blog/20100621/firefox-dos/

  1. […] Mozilla a ajuns deja la versiunea 3.6.6 in care din pacate vulnerabilitatea de care va povesteam aici nu a fost remediat. In schimb au fost remediate unele probleme mult mai serioase sau cel putin asa […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and