Nu vad ce scriu pe messenger – download Yahoo text repair

Nu imi place sa ma repet si stiu ca am mai facut un articol despre acest lucru insa problema cu scrisul la Yahoo messenger are mai multe rezolvari.

Una dintre ele este cea pe care am descris-o aici, iar ce-a de a doua ar fi cazul in care setarile de la Internet Explorer se strica. Yahoo Messenger fiind un program ce depinde de anumite setarile lui IE acesta crapa in felul in care pur si simplu tot ce scrii sau ti se scrie pe mess nu se mai vede.

Pentru a rezolva aceasta problema trebuie aplicata atat solutia de aici cat si stergerea urmatoarei chei de registri:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones

Aveti grija ce cheie stergeti, orice alt ceva sters fara sa faceti backup inainte poate duce la instabilitatea sistemului de operare.

Insa pentru a nu pune in pericol sistemul de operare printr-o modificare accidentala am facut aceasta unealta ce rezolva problema automat in locul vostru. Yahoo text repair are inclus si reinregistrarea dll-urilor:  jscript.dll, vbscript.dll din articolul scris aici.

Download Yahoo text repair

In cazul in care prin stergerea cheii de registru Zones de catre Yahoo Repair se dovedeste a fi o problema, softul creaza o copie de siguranta a acesteia in C:\windows\backup_registri.reg pe care va trebui sa o il rulati si totul va fi ca inainte de rularea acestuia.

Pentru cei cu Windows 7 programul trebuie rulat cu drepturi de administrator.

 1. TutorialePc says:

  Pentru RUN exista combinatia Windows+R

 2. cristi says:

  nu imi merg emoticoanele la yahoo messenger 11

 3. SkyJay9 says:

  Aoleo va multumesc Ft Ft FT mult SA TRAITI 1000 de ani ! Fara voi credeam k sunt nevoit sa imi reinstalez windowsu` !!! MULTUMESC ANTICIPAT

 4. Bianca says:

  Salut.Am si eu aceasta problema pe un notebook acer.Am instalat java si de atunci nu mai pot vedea absolut nimic din ce imi scrie pe messenger cineva,nu apare nici macar numele sau bara pentru arhive.Pe calculator este instalat windows 7.Am incercat toate variantele,inclusiv cea cu yahoo text repair,cu stersul folderului zones care reapare imediat dupa ce inchid regedit.Ce as putea face?Mentionez ca notebookul este nou,cumparat de 2 zile si dupa cum spuneam tot se intampla dupa ce am instalat java.L-am scanat,a gasit 2 chestii dar le-am sters.Multumesc anticipat!Este putin urgent!

 5. TutorialePc says:

  dezinstaleaza java, ruleaza yahoo text repair si revino cu un mesaj daca nu se rezolva problema

 6. bianca says:

  si pentru cei care au calculatorul in italiana ce trebuie sa faca?ajuta-ma si pe mine pentru ca la mine scrie in italiana toata comenzile si nu stiu ce sa fac.am dat la regedit

 7. tot nu merge de ce va rog ajutatima

 8. Alex says:

  Excelent…a mers Multumesc foarte mult! Cea mai simpla metoda este sa downloadati yahoo text repair puneti in folder,deschide-ti acea chestie si gata! Multumesc inca o data!

 9. Mada says:

  Tot nu merge, am facut tot ce ai zis. De prima solutie stiam si eu, dar nu merge. Iar aia cu Zones, sterg folderul, inghid fereastra, dau restart, şi cand se deschide pc-ul la loc iar imi apare Zones acolo. Why ?:(
  Alta solutie nu mai este ? 🙁
  Nu stiu ce sa mai fac.

 10. Cosmin says:

  Am incercat toate 3 metodele dar in zadar ,ce e de facut 😐

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and