Play Doom online

Cine ar fi crezut ca jocuri de demult apuse o sa mai reinvie vreodata si in varianta web? La vremea aceea nici pomeneala de a putea juca vreun joc online. De fapt nici internetul nu era foarte bine dezvoltat, google ul nici macar nu aparuse, asa ca va dati seama ce impact a avut acest joc la vremea aceea impreuna cu Wolfenstein, joc dezvoltat de aceeasi companie  id Software.

Doom este unul din primele jocuri pe care le-am jucat pe un 686 sau pentrium 1, nu mai stiu exact insa era ceva super tare la vrea aceea. Daca si voi sunteti nostalgici si a-ti mai vrea sa va mai intalniti inca odata cu Doom iata ca de azi puteti sa il jucati direct online.

Pentru cei care nu stiu foarte multe despre Doom si ar vrea sa afle o scurta istorie iata ca si de data aceasta wikipedia ne sta la dispozitie cu o pagina despre acest superb joc.

Avand in vedere ca Doom este un joc destul de vechi, acesta a fost facut pentru rezolutia de 800*600, asa ca va recomand sa o schimbat in aceasta dimensiune pentru o claritate cat mai buna.

Joaca doom online

Joaca doom online

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and