Program de spart parole yahoo messenger

Din cate am vazut pe net foarte multi oameni cauta un program de spart parola la  contul  de yahoo messenger, sincer nu as vrea sa va dezamagesc dar asa ceva nu exista cu adevarat, dar exista cateva modalitati prin care anumite persoane iti pot afla parola la messenger, iar eu am sa enumar cateva dar numai in scop educational si pentru protectia voastra, in special a fetelor ca stiu ca barbatii sunt foarte curiosi :D.

In cazul in care sa zicem ca un barbat ar dori sa afle parola la contul de email al sotiei sau prietenei acesta poate sa foloseasca un keyloger pe care il va instala in calculatorul acesteia (ii va trebui acces la calculatorul ei), sau o metoda destul de buna ar fi si crearea unui mic programel pe care sa il trimita prin messenger spunandui ca e o poza si care sa fure cheia de registri unde se afla parola criptata.

Aceasta varianta merge numai in cazul in care respectiva bifeaza sau are bifata casuta de retinere a parolei, dar avand in vedere ca marea majoritate au un calculator personal aceea casuta este mai mereu bifata.

O alta varianta ar fi pur si simplu ghicirea parolei daca aceasta a setat o parola simpla gen numele ei, numele parintilor, data de nastere, nr de telefon, numele iubitului, etc.

 1. Emi says:

  Buna ionut…id`ul meu e emanuel_bai ….aj dori dak se poate sa imi dai detalii despre aja zisa “poza” pe mess… da-mi add sau dak nu da`mi uh id-ul tau sa vbim….te rog mult..ajtept raspuns…cu respect emy.

 2. F says:

  metodea phishing e ceam mai utila, tre sa sti face ptg si e usor, se foloseste la carduri bancare mai mult da e ok si pt mess
  pt 100 ron gasesc orice parola, nu e gluma…

 3. Dlsla says:

  exista da voi sunteti prosti ma eu am spart 100 conturi:)

 4. TutorialePc says:

  Da exista scam page-uri, programe care pot sa iti fure parola daca o ai salvata la mess (numai in varianta criptata), keyloggere …dar toate astea sunt programe care apeleaza doar la prostia omeneasca si nepasarea fata de securitatea calculatorului sau.

  Eu vorbesc de programe care stiu sa sparga nu sa fure/insele sau sa prosteasca.

 5. Fane says:

  Daca am ”cheia de registri” de la un id, unde trebuie sa o copiez? Sau cum se foloseste pt a avea acces la id-ul respectiv? Multumesc!

 6. Dimetilaminobenzaldehida says:

  cum se numeste programul ?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and