Recreare fisier hosts – Download hosts file repair tool

Hosts file repair tool

Hosts file repair tool

Nu stiu cati stiti ce este fisierul hosts insa el de multe ori este cel mai important fisier de tip DNS (domain name server – acel fisier care translateaza domeniul in niste cifre/ip-uri ex: yahoo.com este 98.137.149.56) care se afla pe calculatorul fiecaruia.

Daca stii cat de cat ceva despre el si te joci fara cap prin acesta, chiar poti sa strici anumite site-uri.

Pur si simplu nu le mai poti accesa, insa la fel de bine acest fisier hosts de tip dns iti poate fi si prieten in cazul in care vrei sa restrictionezi accesul pe calculatorul respectiv la anumite domenii (pentru copii sau pentru persoane mai putin atehnice sau intr-o mini retea in care fiecare utilizator ruleaza sub un user fara drepturi de administrator).

In ultimul timp de acest fisier profita anumiti virusi astfel ca Facebook-ul devine practic inaccesibil indiferent de browserul cu care incerci sa intri pe net.

Din cate am studiat virusii respectivi, am observat ca pe la a-l enspelea rand din fisierul hosts acesti virusi de Facebook injecteaza cateva linii de cod ce blocheaza pur si simplu orice program care incearca sa acceseze domeniul facebook.com

Datorita faptului ca neputinta accesarii propriului cont de Facebook devine stresanta pentru multi, am creat un mic program – utilitar de restaurare, recreare a fisierului hosts.

Download hosts file repair tool

  1. […] Windows).Pentru a putea reaccesa Facebook-ul v-a trebui sa restaurati fisierul hosts explicat in acest articol.Cum puteti scapa de cel mai actual virus ce se raspandeste prin chat-ul de Facebook vedeti […]

  2. imi cere drepturi de administrator pt a utiliza programul …..

  3. imi cere drepturi de autor pentru a putea accesa programul

  4. TutorialePc says:

    Inseamna ca il rulezi de pe un user fara drepturi de administrator. Logheaza-te pe un cont cu drepturi de administrator. Daca ai Windows 7 atunci dai click dreapta pe el si dai run as administrator apoi ii dai Yes la UAC.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and