Smart2view pe VIVA H8 si H2 QUBO

Cu cateva zile in urma Allview a lansat un nou smartphone si o tableta – H2 QUBO respectiv Viva H8, ambele fiind dotate cu tehnologia Smart2view.

Tableta Viva H8 are ca si configuratie procesorul Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, memoriei RAM de 1 GB si solutiei grafice Power VR SGX 544 cu 8 nuclee. Tableta are incorporata si tehnologia HSDPA+, care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps.

Din pacate memoria interna este de numai 8 GB ( cei drept extensibila pana la 32 GB prin card Micro SD).

Viva H8

Smartphone-ul H2 Qubo  are in componenta un procesor Quad Core de 1,2 GHz, 512 MB (destul de putina zic eu in momentul de fata), procesor grafic Power VR SGX 544 si camera foto OV 5647 de 5MP.

Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus şi funcţie de înregistrare video HD realizează fotografii şi filmări de calitate. Camera poate captura imagini panoramice şi dispune de funcţiile Geotagging, Gesture Shot şi Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care facilitează convorbirile video.

Ce m-a impresionat placut la ambele device-uri este tehnologia Smart2view ce permite printr-un adaptor WIFI transferarea atat de imagini cat si de sunete direct pe televizor. Acest dispozitv se poate conecta si la un videoproiector astfel fiind destul de util si pentru mediul business.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and