Tablete – 2 Speed Quad

Allview compania romaneasca a lansat de curant o noua tableta 2 Speed Quad ce vrea sa se remarce printr-un procesor Quad Core de 1Ghz si autonomie ridicata a bateriei. Chiar daca procesorul este unul Quad Core Cortex A7, acest aspect nu ma impresioneaza la fel de tare precum o face faptul ca, tableta este capabila de Dual Display.

Cu ajutorul functiei dual display si un adaptor Smart2 View, tableta se poate conecta la un televizor cu port HDMI in asa fel incat pe ecranul acestuia sa ruleze un film spre exemplu, iar pe ecranul tabletei poate rula o alta aplicatie in acelasi timp.

2 Speed Quad

Allview 2 Speed Quad va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 649 lei. Tableta poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei. Pentru mai multe detalii legate de noua tabletă, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and