Torchlight – RPG varul lui Diablo III – trailer

Cu ceva timp in urma pot spune ca am fost un maniac al jocurilor RPG, iubeam la nebunie Diablo II si de aceea astept cu nerabdare lansarea lui Diablo III ce se lasa asteptat. Se pare ca producatorii au ales sa scoata: Torchlight acesta fiind un joc ce seamana destul de mult cu viitorul Diablo III sau poate o fi vrand si ei sa faca un studiu de piata ca cei de la Microsoft cu Windows 7.

Torchlight are o grafica mai mult copilaroasa cu tendinte de desene animate, fiind destul de intes colorat. Tipurile de personaje ce pot fi controlate sunt: Destroyer, Vanquisher si Alchemist – oare care o fi Barbarul …? oricum bine macar ca va fi inclus in Diablo III.

O noutate destul de interesanta care cred ca este si o premiera in jocuri este faptul ca in Torchlight poti sa iti pensionezi personajul dupa ce atingi un anumit nivel destul de mare. Avand in vedere ca Torchlight nu este in varianta multi-player jocul vine insotit de un editor de nivele, cu ajutorul caruia producatorii spera sa implice programatorii in dezvoltarea de noi nivele.

Pentru cei care totusi nu stiu despre ce e vorba in Diablo II sau Diablo III am ales sa adaug si un trailer din acest joc:

Oricum ar fi eu unul de abia astept Diablo III, voi…?

  1. M-am plictisit decand astept Diablo III 😐

  2. Ionut says:

    Sincer si eu …. dar cum speranta moare ultima cred ca o sa mai astept un an.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and