Un virus taliban se raspandeste rapid prin Yahoo Messenger

De foarte mult timp am pasiunea de a colectiona virusi de calculator si de ai diseca pentru a vedea de ce sunt acestia in stare. Iata ca astazi am intrat in posesia unui virus ce se pare a venii din partea combatantilor talibani.

Mesajul creatorului acestui virus suna cam asa:

Dragă primitorule!
Tocmai ai primit un virus taliban! Avînd în vedere faptul că în Afganistan nu sîntem încă atît de avansaţi, acesta este un virus manual =)). Aşa că te rog frumos să trimiţi tu singur virusul tuturor celor pe care îi cunoşti şi să-ţi ştergi tu singur toate fişierele de pe hard disk!
Mulţumesc frumos.
Abdullah, Hacker Taliban.

Imediat ce am primit acest virus taliban m-am decis ca ar fi bine sa va instintez si eu pe voi de prezenta acestuia si de raspandirea lui prin yahoo messenger – cei cu multi mess trebuie sa fie de cel putin doua ori mai atenti, nu de alta dar incep sa cred ca acesta se poate transmite si la om deoarece incepe usor usor sa ma doara si burta de atata ras =)). Sper numai ca voi acum in prag de sarbatori sa aveti un firewall mult mai bun decat al meu si un antivirus updatat la zi ce are in primul rand detectie heuristica la caterinca.

Hai  mult noroc, sanatate si sarbatori fericite alaturi de virusul taliban :P.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and