USB Defender – Protectie sitck impotriva virusilor

Cu ceva timp in urma va aratam aici si aici cum puteti sa va protejati singuri si fara alte terte programe stick-urile usb de virusii care tind sa adopte aceasta metoda de raspandire si infectare a computerelor.

Chiar daca acea metoda este una de mare ajutor cand nu aveti un program special care face acest lucru, astazi am ales sa va prezint un program gratuit “USB Defender“.

Dupa o testare amanuntita a programului am ajuns la concluzia ca acest nu ca isi face bine treaba, dar chiar este imposibila stergerea protectie atat de catre virusi cat si accidental. Pentru ca un utilizator sa poata inlatura protectia conferita de USB Defender este necesara formatarea acestuia sau utilizarea programului, ceeace mie unul personal mi se pare foarte bine.

Acest program este compatibil atat cu Windows Xp cat si cu Windos 7 sau Vista, dar pentru folosirea acestuia pe Windows 7 este nevoie de rularea programului cu drepturi de administrator.

USB Defender - Protectie memory stick impotriva virusilor

USB Defender - Protectie memory stick impotriva virusilor

Cum se ruleaza un program cu drepturi de administrator

Pentru a rula USB Defender sau orice alt program cu drepturi de administrator in cadrul sistemului de operare Windows 7 este de ajuns doar sa dati click dreapta pe acel program si sa mergeti pe “RUN as Administrator“.

Folosirea lui USB Defender este mai mult decat usoara, deoarece acesta va va proteja stick-ul doar la o simpla apasare de buton si anume click pe butonul Protect din cadrul acestuia.

Descarca gratuit USB Defender

 1. […] USB Defender – Protectie sitck impotriva virusilor Sun Jul 04, 2010 14:37 pm Cu ceva timp in urma va aratam aici si aici cum puteti sa va protejati singuri si fara alte terte programe stick-urile usb de virusii care tind sa adopte aceasta metoda de raspandire si infectare a computerelor. Chiar daca acea metoda este una de mare ajutor cand nu aveti un program special care face acest lucru, […] […]

 2. […] dezactiveaza optiunea de autorun pentru toate partitiile si folderele partajate in retea pentru a preintampina virusarea computerului cu virusii de pe stick-uri, carduri de memorie,  etc […]

 3. […] nu ai internet si vrei ca un prieten sa iti caute driverele ca mai apoi sa ti le aduca pe un CD/ stick usb, ce […]

 4. Alkaline says:

  Am windows XP si cand apas Protect iata ce imi apare 
  Error while protecting ! Check for you privileges ! Code : 64 
  Ce inseamna ?

 5. TutorialePc says:

  Sigur il rulezi de pe un cont de administrator? si eventual extrage-l din arhiva

 6. hecler says:

  Am vrut doar sa va spun ca exista muuult mai bun Software pentru protectia USB-stick! Foarte bine protejeaza si e gratis. ” MCShield ”
  http://www.mcshield.net
  -Eu il folosesc de cativa ani si foarte bine ma protejat. Chiar din cauza ca nevasta imi este profesoara de informatica (liceu) si imi aducea zilnic tot felul de virusi periculosi (autorun) din reteaua scolara. Inainte de a folosi acest program am fost obligat sa formatez calculatorul tot la doua luni.
  Acum folosesc obligatoriu acest Software MCShield si des imi neutralizeaza de pe stick tot felul de insecte pagubitoare pentru Windows.
  – – Am incercat multe USB protecti cum ar fi BitdefenderUSB sau PandaUSB si altele insa acestea numa vaccineaza stickurile cu(autorun.inf) nimic mai mult. Nu detecteaza, nu neutralizeaza si nu sterge virusi daca intra cu anumite programe (folder) in USB-flashul tau 🙂

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and