V1 Viper un nou dual sim de la Allview

Se pare ca Allview nu se lasa asa usor, asa ca cu doua zile in urma a lansat un nou smartphone dual sim. V1 Viper este un telefon care pe langa ecranul ultra-slim de numai 7.9 mm, vine si cu o configuratie destul de impresionanta, insa nu foarte mult diferita fata de telefoanele precedente prezentate in articolele anterioare.

Ca si configuratie Allview V1 Viper vine cu un procesor Quad Core ce ajunge la frecventa de 1,2 GHz1GB de memorie RAMdisplay-ul este unul de tip IPS OGS Gorilla Glass de 4,7 inci – rezistent la zgarieturi, camera foto de 8 Megapixeli, ce poate filma in format full HD (1080p) si conectivitate 3G, care asigura o viteză de download de 21,6 Mbps.

 

front_semiprofile_headsetVersiunea de software este ultima in momentul de fata si anume Android 4.2 Jelly Bean ce poate oferii o experienta fluida si rapida in utilizarea smartphone-ului.

Camera foto este una de tipul OV8830 cu o rezolutie maxim de 8Megapixel, ce beneficiaza de fotografiere continua si de filmare cu posibilitate FULL HD. Chiar daca camera frontala este de doar 2Megapixeli aceasta iti poate acorda posibilitatea de a trage cateva cadre cu profilul tau fara a pierde foarte mult din calitatea imaginii cat si realizarea de convorbiri video.

Pretul acestui super smartphone incepe de la 1300 RON cu TVA inclus si se poate comanda de aici.

Un articol asemanator despre acest telefon, dar privit putin diferit se poate gasii aici.

 

 

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and