Windows 7 Remote Desktop

Probleme conexiune Remote Desktop de pe Windows 7

Nu stiu cati dintre voi folosesc Windows 7 (desi va incurajez sa il folositi) ,nu stiu nici cati dinre cei care folositi Windows 7 folositi si Remote Desktop pentru a va conecta pe alte calculatoare.Eu folosesc Windows 7 de pe vremea cand era beta si sunt destul de multumit de el.

Avand versiunea 7264 instalata si care imi expira peste cateva zile am zis ca ar fi timpul sa trec la varianta finala.Odata cu instalarea acesteia am observat oarecare probleme in conexiunile pe care le deschideam cu Remote Desktop desi calculatoarele pe care ma conectam faceau parte din aceeasi reatea cu mine (adica ma conectam local in reteaua interna).

Pe anumite calculatoare conexiunea remote era foarte inceata si acestea parca se miscau in reluare.M-am uitat la procesor si memorie si nu erau nici macar la 40 % folosite deci nu era vorba de un calculator care mergea prost. Cautand pe internet am gasit o rezolvare. Nu recomand aceasta metoda decat daca  calculatoarele pe care va conectati remote se afla in reteaua interna “LAN”.


Daca vreti sa va conectati pe un calculator din internet atunci ar trebui sa studiati mai bine comanda respectiva si sa folositi alte optiuni.Poate ca voi reveni chiar eu cu lamuriri suplimentare.

Comanda despre care vorbeam este : “netsh interface tcp set global autotuninglevel=highlyrestricted” (dar fara ghilimele).

Deschideti o sesiunde de command prompt cu drepturi de administrator si executati aceasta comanda.Dupa ce am executat comanda asta nu am ami intampinat probleme la conexiunile remote desktop.

Pentru a deschide command prompt cu drepturi de administrator dati click pe butonul de Start al Windows 7 ,scrieti cmd in casuta de search iar cand va apare in lista cmd.exe faceti click dreapta si alegeti  “Run As Administrator“.

Sper ca v-am fost de ajutor cu acest articol.

 1. Marianxtreme says:

  AJUTOR AM NEVOIE DE AJUTOR   
  am win
  7 64 bit si cate o data foarte rar mi se schimba interfata din aero in
  basic asa brusc clipeste ecranul mentionz ca am un pc foarte capabil
  drivere la zi nu are nici o legatura cu placa grafica joc gta 4 cu 50
  fps setari medii spre high deci nu are legatura cu partea video,
  schimbarea se face cand stau pe pc si nu fac mare lucru citesc sau
  editez un document chestii foarte simple ce naiba se intampla va rog
  frumos ajutati-ma ?????
  am bagat alt pc si tot asa face ?????
  singura chestie care ramane constanta este reteaua cablul de net are
  ceva cu netul ????? daca tin pc-ul deconectat de la retea nu mai am
  aceasta problema eee cand bag cablul de la net si stau pe pc asa mai
  mult timp mi se schimba interfata in basic si clipeste ecranul ???? ce
  naiba se intampla ajutor ????  

  sunt cumva spionat remote de cineva in retea ????????

 2. TutorialePc says:

  De spionat in nici un caz. Sigur nu ai probleme cu unul din drivere? Uitate in events -windows logs si vezi ce erori ai pe acolo.
  Ai incercat sa reinstalezi windows ul ? tot asa iti face?
  La ce te referi ca ai bagat alt pc? – cumva in cablul de retea – internet sau la ce te referi?

 3. Marianxtreme says:

  am 2 pc-uri amandoua cu win 7 cat nu am avut net adica fro 7 luni nu s-a manifestat fenomenul pe nici unul din pc-uri si s-au folosit mereu aproape non stop e acum de cand am net asa imi face la intervale de cateva zile pe abele calculatoare configuratii diferite si probleme cu driverele lol frate no way virusi no way interfata se comporta exact ca si cum se intra cu remote view exact aceleasi simptome treaba e ca eu nu am nimic in pc de gen instalat si remote ala din windows e disabled tocmai de asta ca sa nu fiu spionat,acum o sa verific o ipoteza cu procesul winsat si anume index performance care lanseaza automat scanarea performantelor de sistem si ala schimba interfata astept sa se intample si verifc atunci,ala imi porneste automat pc-ul fiind performant chiar daca lucrez pe el ala face scanarea de voie detectand ca are resursele necesare,sper sa fie asta o sa verific si revin.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and