Wordpres 3.0 – Descarca ultima versiune WordPress – Download

Avand in vedere ca in ziua de azi mai toate bloguri au la baza aceasta minunata platforma, cred ca nu mai are rost o introducere sau o definitie.

Dupa aproape o jumatate de an de munca in care mai multi oameni au luat parte la definitivarea versiunii de WordPress 3.0, iata ca azi aceasta se afla la download pentru toata lumea.

Din punct de vedere al  securitatii noua versiune de WordPress nu aduce imbunatatiri spectaculoase, ea axanduse in special pe usurinta administrarii si realizarii de articole.

Ca mod de securitate ce poate fi mentionat ar fi faptul ca la instalarea platformei de bloging avem posibilitatea de a seta de la bun inceput un user diferit de cel de pana acum si anume admin, care dupa parerea mea poate fi considerat o vulnerabilitate.

Asa cum am zis si mai sus in versiune WordPress 3.0 administratorul are acum posibilitatea sa isi usureze destul de mult munca atunci cand vine vorba de upgade-uri, deoarece acum toate acestea pot fi selectate dintr-un singur lor si toate la gramada (bulk).

Ca si mod de prezentate sau mai bine spus ca tema default aceasta a fost inlocuita cu una mult mai practica si mai customizabila din punct de vedere al infatisarii dar in special al SEO-ului, ea fiind numita simplu: 2010.

Pentru a va face totusi o idee si mai amanuntita va las sa vizionati urmatorul filmulet cu modificarile si imbunatatirile aduce versiunii de WordPress 3.0:

https://videopress.com/v/wp-content/plugins/video/flvplayer.swf?ver=1.21

Descarca ultima versiune WordPress – Download WordPress 3.0

Pentru cei care au deja versiunea 2.9.2 instalata sau o versiune anterioara si doresc sa isi instaleze noua versiune atunci eu unul va sfatuiesc ca prima data sa nu uitati sa faceti un back-up la baza de date, eventual la toate fisierele wordpress-ului de pe serverul vostru.

Cum se face un upgrade de wordpress automat:

 • Intri in contul site-ului tau ca exemplu http://www.nume_site.ro/wp-admin utilizand userul si parola definita de tine.
 • Mergi la Tools si apoi dai click pe Upgrade
 • Clik pe Upgrade Automatically si daca totul va decurge in ordine atunci upgade-ul va fi gata in doar cateva clipe.
Wordpress 3.0 upgrade automat - Descarca WordPress 3.0

Wordpress 3.0 upgrade automat - Descarca WordPress 3.0

 1. Marian says:

  Salutare,

  Vezi ca ai title la post si pagina “veriune” in loc de “versiune”.

  btw: bun blog-ul

 2. Ionut says:

  @Marian

  merci pentru atentionare, chiar nu vazusem.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and